Haberler

    Yağcılar-Hamzabeyli Maçında 15 Kırmızı Kart Çıktı

    Güncelleme:

    Manisa 2. Amatör Küme'de oynanan maçta çıkan kavga sonucunda hakem 15 futbolcuyu oyundan attı, karşılaşmayı tatil etti.

    Manisa 2. Amatör Küme'de Yağcılar ile Hamzabeyli takımları arasında oynanan maçta çıkan kavga sonucu, maçın hakemi, 15 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

    Ertuğrul Dilek Tesisleri'nde oynanan ve Yağcılar'ın 1-0 üstünlüğüyle devam eden maçın 89. dakikasındaki faul pozisyonu sonucu, iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı.

    MAÇ TATİL OLDU

    Tartışmanın büyümesi üzerine, her iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Kavganın sakinleştirilmesinin ardından maçın orta hakemi Yasin Saygılı, Yağcılar'dan 7, Hamzabeyli'den 8 futbolcuya kırmızı kart verip, maçı tatil etti.

    Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, hakem raporuna göre maç ve futbolcularla ilgili karar vereceklerini belirterek, "Küme düşmenin olmadığı ligde, neden kavga çıktığına anlam veremedik" ifadesini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hamzabeyli Yağcılar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500

    Yorumlar (9)

    Hey Adamım:

    Akıllı ol evlat. Elindeki kartı yavaşca yere bırak ve ellerini başının üstüne koy.

    11
    1
    yanıtYanıtla
    vatandaşmobilWeb@haberler.com:

    Gınes rekorlar kitabına girmiştir

    4
    3
    yanıtYanıtla
    lemonmobilWeb@haberler.com:

    Böyle bi olay ancak bizim ülkemizde yaşanırdı zaten

    2
    1
    yanıtYanıtla
    bjkkkkkkkkkkkmobilWeb@haberler.com:

    Kaldirin amatoru sistemi değiştirin bi zirtlar mac oynuo ordan burdan kahveden topluolar macw hakem gelio isi yokmus gibi polis gelio bu ne lan

    2
    0
    yanıtYanıtla
    YilmazMobil-IOS:

    dayak yedimi ha ha

    1
    0
    yanıtYanıtla
    sogomon:

    Bir tanede kendine gosterseymis biri alsın şu kartı elinden))) dayanamiyor hocam

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ABIZER:

    mili takimin basinda egoyust biri olur emre gibilerini takimda oynatirsa buralarda bunlar normaldir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ertuğrulgazi 58Mobil-IOS:

    İyi etmiş onlar futbol maci yapmaya degil kickboks yapmaya gelmişler .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    susun len:

    susun len

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title