Haberler

Wenger: Fenerbahçe ve Beşiktaş Zor Kuralar

Güncelleme:

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, "Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile olduğu gibi bu sezon da Beşiktaş ile son derece zor kura çektik." dedi.

Arsenal'in Fransız menajer Arsene Wenger, Beşiktaş ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play off turunda karşılaşması öncesi İngiliz kulübünün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

"2 SAKATIMIZ VAR"

Takımının 2-1 kazandığı Crytstal Palace maçında eşitlik sayısına imza atan Fransız savunmacı Laurent Koscielny ve Kierran Gibbs'in sakat olduklarını söyleyen Wenger, bu iki oyuncunun sakatlıklarına rağmen İstanbul'a geleceğini belirtti. Laurent Koscielny'nin fizik olarak tam hazır olması halinde forma giyebileceğine değinen Wenger, Fransız oyuncunun hazır olmaması halinde Beşiktaş ve hafta sonunda oynayacakları Everton karşılaşmasında Mertasacker'in forma giyebileceğini dile getirdi.

"HEDEFİMİZ DEVLER LİGİ'NDE ÜST TURLAR"

Bu sezon kurdukları takımla Şampiyonlar Ligi'nde üst turları hedeflediklerini belirten Arsene Wenger, Beşiktaş'ı eleyerek gruplara kalmayı çok istediklerini ifade etti. Wenger, oyuncularının bu tür maçlara çok alışkın olduğuna vurgu yaparak, bu seviyedeki maçların ne kadar zor ve büyük maçlar olduğunun farkında olduklarını söyledi.

"SAVUNMADA DAHA İYİ İŞ ÇIKARMALIYIZ"

Premier Lig'in ilk haftasında 1-0 geriye düştükleri maçta Crystal Palace'i 2-1 mağlup etmelerine rağmen rakibe çok pozisyon verdiklerini dile getiren tecrübeli çalışıtırıcı, Beşiktaş'a karşı bu pozisyonları vermeleri halinde zor anlar yaşayabileceklerini söyledi. İstanbul'daki mücadelede Crytsal Palace karşılaşmasına oranla savunmada daha iyi bir iş çıkarmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

"ÖNCE FENERBAHÇE, SONRA BEŞİKTAŞ GİBİ ZOR KURA ÇEKTİK"

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile olduğu gibi bu sezon da Beşiktaş ile son derece zor bir kura çektiklerini belirten Arsene Wenger, oyuncularının Türkiye'deki atmosfere alışkın olduklarını söyledi. Fransız menajer, ne olursa olsun turu geçmek isteyen taraf olduklarını belirtirken, Şampiyonlar Ligi'nin Arsenal için olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arsene Wenger Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

1903:

alttaki yorumda havlayan bi cinconlu var ya ben sana burdan içimden geçenleri yazsam yayınlamazlar ama sen anladın demek istediklerimi...:):) şikeci dog

1
2
yanıtYanıtla
bjk 1903:

@6s ye: ulan sen geçmişte yaptığın şikelere bi baksana aptal cinconlu siz mason takımı olduğunuzdan kimse dokunmuyo ama zamanı gelince görüşecez bakalım şikeci köpekler sizi.hem beşiktaş hangi maçta şike yaptı aptal gerizekalı cinconlu futboldan anladığın yok bari susta adam sansınlar

1
1
yanıtYanıtla
bjk 1903:

şikeci renkliler doldurmuş burayı yine

1
0
yanıtYanıtla
gsyavas53@hotmail.com:

sen şikeden haklandınmı:D beyinsiz kuş:D

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title