Haberler

Vw Passat Sedan ve Passat Varıant 1.4 Tsı Türkiye'de

Volkswagen'in "Küçük Ama Güçlü" Sloganıyla Tanıttığı ve Global Çapta Önemli Teknoloji Ödüllerine Layık Görülen Yeni Nesil 1.4 Litrelik Motor Serisinin 122 Hp'lik Versiyonuyla Donatılan Vw Passat Model Ailesi Türkiye'de de Satışa Sunuldu.

Volkswagen'in "küçük ama güçlü" sloganıyla tanıttığı ve global çapta önemli teknoloji ödüllerine layık görülen yeni nesil 1.4 litrelik motor serisinin 122 HP'lik versiyonuyla donatılan VW Passat model ailesi Türkiye'de de satışa sunuldu.

Doğuş Otomotiv-VW Binek Araç, sedan karoserli Passat 1.4 TSI'ın Trendline başlangıç donanım paketli versiyonunu 49 bin 750 YTL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla pazara sunarken, Comfortline başlangıç donanım paketi seviyesindeki VW Passat Variant 1.4 TSI'ı ise 52 bin 580 YTL'lik anahtar teslim satış fiyatıyla müşterilerin ilgisine sunuyor.

GÜVENLİK DONANIMLARI VW Passat 1.4 TSI; ABS, ESP, EBD, EDL, ASR ve MSR gibi aktif güvenlik sistemlerinin yanı sıra 6 hava yastığı, lastik basınç kontrol sistemi, MP3 çalar özellikle Radyo CD çalar müzik sistemi, Klimatronik (tam otomatik klima), hız sabitleyici, Auto Hold sistemi, elektro mekanik park freni, yüksekli ayarlı ön koltuklar, renkli ön, arka ve yan camlar gibi standart donanım özelliklerine sahip bulunuyor. Sedan karoserli VW Passat 1.4 TSI, Trendline, Comfortline ve iş adamlarına yönelik özel unsurlarıyla dikkat çeken Exclusive donanım paketleriyle tercih edilebilirken, VW Passat Variant 1.4 TSI ise Comfortline ve Exclusive donanım paketleriyle satın alınabiliyor.

PERFORMANS VE YAKIT EKONOMİSİ Kompresor ve turbo teknolojilerini tek bir yapı altında buluşturan 1.4 litre hacimli TSI motor, doğrudan püskürtme ile birlikte turbo şarj teknolojisini kullanarak 122 HP güç ve 1500-4000 d/d aralığında 200 Nm tork üretiyor. 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen VW Passat 1.4 TSI, 0-100 km/s hızlanması 10.5 sn.de tamamlarken; 203 km/s'lik son hıza erişebiliyor. Dizel motor ayrıca 6.6 lt/100 km.lik ortalama yakıt tüketim değerine sahip bulunuyor.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title