Haberler

Vurulan Belediye Başkanı, Tedavisi Tamamlanıp Göreve Başladı

Bursa'da, 32 yaşındaki Çağdaş Yıldız tarafından makamında tabancayla vurularak yaralanan Kestel Belediye Başkanı AK Partili Yener Acar, 2.5 ay süren tedavinin ardından bugün göreve başladı.

Bursa'da, 32 yaşındaki Çağdaş Yıldız tarafından makamında tabancayla vurularak yaralanan Kestel Belediye Başkanı AK Partili Yener Acar, 2.5 ay süren tedavinin ardından bugün göreve başladı.

Kestel'de iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan 56 yaşındaki Yener Acar, 16 Ekim'de belediyenin hizmet binasındaki makam odasında ilçede fidancılık yapan Çağdaş Yıldız'ın silahlı saldırısı sonucu sağ diz kapağının altına isabet eden tek kurşun ile yaralanmıştı. İki buçuk ay süren tedavinin ardından Acar, bugün göreve başladı. Belediye başkan yardımcıları, daire amirleri ve belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılanan Acar, uzun bir aradan sonra yeniden görevinin başına dönmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Başkan Acar, ilçede yapımı devam eden hizmetlerin daha da hız kazanması için daha çok mesai yapacaklarını belirtti. Makamına gelişinde sanki belediye başkanlığı görevine başladığı ilk günkü gibi heyecan yaşadığını kaydeden Acar, yeni yılın ilk olağan belediye meclisi toplantısına da katılıp başkanlık yaptı.

Yener Acar'a silahlı saldırıda bulunan Çağdaş Yıldız, 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'kasten yaralama' suçundan 3-8 yıl arasında değişen hapis cezası istemi ile yargılanıyor. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağdaş Yıldız Yener Acar Kestel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title