Haberler

Vural: "Tek Gayemiz Hizmet"

İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Rıfat Vural yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Rıfat Vural yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beş yıllık İlçe Başkanlığı süreci boyunca öteleyen değil birleştiren, kucaklayan bir teşkilat yapısı ile hareket ettiklerini beyan eden Vural " Genel Merkezimizin ve dönemin İl başkanı Veteriner Yunus Baydar ve Milletvekilimiz Orhan Atalay'ın taktiri ile İlçe başkanlığı görevine getirildim. Göreve geldiğim günden bu güne kadar partimizin İlçemizdeki başarısını sağlamak için çalışmalar yürüttüm. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım, Kadın ve Gençlik kolları, köy mahalle temsilcilerimiz, sandık görevlilerimiz ve müşahit arkadaşlarımızla birlikte ötekileştiren değil birleştiren bir anlayış içerisinde hareket ettik. Görev sürem boyunca üç Genel seçim, bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ve bir Referandum geçirdik. Sürekli artan bir ivme ile partimizi ilçemizde birinci parti konumuna taşıdık. Çıldır halkının bize olan inancı ve güveni partimi en üst sıralara çıkardı.

Mevcut Belediye Başkanımız K.Yakup Azizoğlu'nun Partimize katılması için çalışmalar yürüttük. Bugün Başkanın girişimleri ve öz verisi ile İl Başkanlığımızın ve Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay'ın da desteği ile İlçemize yapılan yatırımlar göz önünde bulundurulduğunda ne kadar haklı bir girişimde bulunduğumuz ortadadır.

Partimizin kapılarını Çıldır halkına açtık, her bireyin kişisel ve toplumsal sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktasında elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Bütün birim başkanlarımızla birlikte koordineli çalışarak bir bütün içerisinde hareket ettik. Bir çok tecrübe edinerek halkımıza dokunduk dertleri ile dertlendik, sevinçlerini paylaştık.

Bugün ise çözüm noktasın da daha etkin bir siyaset yürütmek için İlçe Başkanlığı görevimden istifa ederek İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığı sürecine dahil oldum. Adaylığımızın açıklanması ile birlikte Çıldır halkımızında teveccühü ile geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hep birlikte bir vücudun parçası gibi hareket ederek sorunların çözümleri, yatırımların hızlı bir şekilde ulaşması için çalışacağız. Toplayıcı, birleştirici bir anlayışla Çıldır Halkıyla birlik Çıldır'ımızı yöneteceğiz" dedi - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Rıfat Çıldır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title