Haberler

Vücudunda yanık ve yara izleriyle hastaneye kaldırılan 1 yaşındaki 'Hayat' bebek hayatını kaybetti

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe'de iddiaya göre Suriyeli ailenin darbettiği 1 yaşındaki bebekleri feci şekilde can verdi. Minik bedeninde yara ve yanık izleriyle hastaneye kaldırılan bebeğe işkence yapıldığı düşünülürken Suriyeli baba gözaltına alındı. Kayıp olan anne ise ekipler tarafından aranıyor.

Sancaktepe, Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda Hayat bebeğin vücudunda yara ve yanık izlerine rastlandı. Önce Sancaktepe Eğitim Hastanesi'ne kaldırılan 1 yaşındaki bebek ardından Çekmeköy'deki bir hastaneye sevk edildi. Hayat bebek, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

BABA GÖZALTINDA, ANNE ARANIYOR

ntv.com.tr'de yer alan habere göre yaklaşık 5 yıl önce Suriye'den İstanbul'a gelen mülteci ailenin, bebeklerini dabettiği düşünülüyor. Çiftin Gazi Mahallesi'nde bir apartmanda yaşadığını tespit eden ekipler aynı binada yaşayan bazı sakinlerin de ifadelerine başvurdu. Bebeği darbettiği düşünülen Suriyeli baba gözaltında. Anne ise kayıp ihbarıyla aranıyor.

6 AY ÖNCE DE AYNISI YAŞANMIŞ

6 ay önce de benzer bir olayın yaşandığı, bebeğin vücudunda yine darp izleri ile hastaneye kaldırıldığı ifade edilen olayda Hayat bebeğin o süreçte Sosyal hizmet ekiplerince gözetim altına alındığı belirtildi. Hayat bebek, belirli bir süre sonra aileye teslim edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sancaktepe Haberler

500

Yorumlar (18)

erci:

ey Allahım yapacaksan artık tam zamanı, bu dünya 30 şiddetinde bir deprem gerekiyor. lut kavmini helak ettiğin gib, helak et bizi.

7
4
yanıtYanıtla
BAŞAK:

GERÇEKTEN KATILIYORUM YORUNUZA KOPSUN KIYAMET YETER ARTIK BU ÇOCUKLARA YAPILAN ZÜLÜM NEDİR YA

yanıt3
yanıt0
Ahmet akbaba:

Selam kardeşim elbette iyiler kurtulacaktır.hiç merak etme . hayatımız vefat ederken acı çekmemiştir.devlet acilen diğer kardeşlerini korumaya almalı.kıyamet tabiiki gerçekleşecek.hayat gibi yavrularımızda ölümsüz gençler olarak cennette yerini alacaktır.sakın üzülme .Mevlam herşeye hakimdir. Devlet göçmenlerinde eşit bir şekilde hakkını korumalı.hizmetkarınızız diyorlar.o halde görevinizi yapın.daha geçenlerde muhammed selmoyu hunharca dövüp uçuruma attılar . Ve hayret bir şekilde serbest kaldılar. Vatandaş sesini yükseltince tekrar peşlerine düşüldü. Tirajikomik birşey. bu vahşetleri görmek istemiyoruz avrupaya yamanmak için ıdamı çıkarmıyorsunuz ALLAH ta sizden hesap soracaktır.

yanıt1
yanıt0
RACİ:

Nasıl kıydınız lan el kadar bebeğe! Bu nasıl vahşettir.

8
0
yanıtYanıtla
ADA:

Suriyeliler ve çinliler ölmeli bence

6
1
yanıtYanıtla
BRO:

Kim ya da kimler bunu o günahsız bebeğe yaptıysa Allah bin belasını versin.

4
0
yanıtYanıtla
bunun sorumlusu..:

Daha önceden aynı şeyler yaşandıysa aileye verilme sebebi ne, öldürsünler diye mi

4
0
yanıtYanıtla
Adım neyse ne:

Bu çocuğu öldürenler kadar,bu fırsatı onlara verenlerde cezalandırılmalı! Daha önce aynı vahşetten gelen çocuğu,neden o canavarlara tekrar teslim ediyorlar!

yanıt0
yanıt0
Zalım:

Allah Allah... suriyeli kardeşlerimiz böyle şeyler yapmazdı notmalde. Sonuçta misafir geldiler. Hayret (!)

0
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Birşey olmaz onlara korurlar çünkü oy atacaklar bu yüzden korurlar onları

yanıt3
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title