Haberler

Fenerbahçe Grundig, Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı Kazandı

Güncelleme:

Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı, VakıfBank'ı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Grundig kazandı ve 3. kez şampiyonluğunu ilan etti.

Voleybolda, Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı, VakıfBank'ı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Grundig kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından TVF Başkent Salonu'nda düzenlenen kupada, geçen sezonun lig şampiyonu Fenerbahçe Grundig ile Türkiye Kupası finalisti VakıfBank karşı karşıya geldi.

FENERBAHÇE İLK SETİ KAZANDI

Fenerbahçe Grundig, servis ve smaçlarıyla Polen'in yıldızlaştığı ilk sette, rakibine oranla üstün bir oyun sergiledi. Sarı-lacivertli ekip, 1. teknik molayı 8-5, 2. teknik molayı ise 16-10 üstün geçerek, seti 25-20 aldı: 1-0.

VAKIFBANK SETLERİ EŞİTLEDİ

İkinci sete daha organize hücumlarla başlayan VakıfBank, ilk teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Oldukça iyi savunma yapan Fenerbahçe Grundig karşısında sayı üretmekte zorlanan VakıfBank, 2. teknik molaya da 16-15 üstün girdi. File önünde iyi kapanan ekip, son bölümde Gözde ve Rasic ile farkı açarak seti 25-19 önde bitirdi ve setlerde skoru eşitledi: 1-1.

VAKIFBANK ÖNE GEÇTİ

Üçüncü sette 4-1 geriye düşen Fenerbahçe Grundig, çabuk toparlandı. VakıfBank, eşitliği yakalayan (5-5) rakibi karşısında, köşelerden etkili hücum yaparak yeniden öne geçti. İlk teknik molayı 8-6, 2. teknik molayı ise 16-9 önde geçen VakıfBank, seti 25-17 alarak 2-1 öne geçti.

BU KEZ FENERBAHÇE YAKALADI

Molayı iyi değerlendiren Fenerbahçe Grundig, 4. sete daha iyi başladı. İlk teknik molayı 8-5 önde geçen sarı-lacivertli takım, plaselerden rahat sayılar buldu. Savunmada açıklar veren VakıfBank, farkı eritmeyi başaramadı ve set 25-14 Fenerbahçe Grundig'in üstünlüğüyle bitti: 2-2.

SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEDİ

Son set uzun rallilerle başladı. Fenerbahçe Grundig, Kim ve Kübra, VakıfBank ise Bosetti ve Rasic ile etkili olurken, saha değişimine, 8-6 Fenerbahçe Grundig'in üstünlüğüyle girildi. Farkın kapanmasına izin vermeyen sarı-lacivertli ekip seti 15-8 alarak maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Türkiye Kupası Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

TÜRKİYE:

FB Futbol takımının tescillenen şikesi ne olacak ona bir çare bulamadınız. O pisliği temizleyemezsiniz, öyle danışıklı mahkeme ve uydurma beraat kararlarıylarla. Ne kadar başarı elde ederseniz edin, FB hala Türk Milleti''nin gözünde şikecidir. Hem de tescilli şikeci.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title