Haberler

Şeyma Subaşı yataktaki hallerini takipçileriyle paylaştı

Güncelleme:

Instagramı en aktif kullanan ünlülerden olan Şeyma Subaşı, bu kez uyku öncesi yatak hallerini takipçileriyle paylaştı.

Sevgilisi Guido Senia ve kızı Melisa ile birlikte çıktığı kayak tatilinden döndükten Şeyma Subaşı, bu defa uyku öncesi çektiği bir videoyu paylaştı.

Şeyma Subaşı yataktaki hallerini takipçileriyle paylaştı

ELEŞTİRİLERE KULAK ASMIYOR

Son zamanlarda paylaşımlarını İngilizce yapan ve bu yüzden zaman zaman tepki de çeken Şeyma Subaşı, görünen o ki kendisine yöneltilen eleştirilere aldırmıyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlar üzerinden de sıkça eleştirilen Subaşı, bu eleştirilerin kendisini çok da fazla ilgilendirmediğini yaptığı paylaşımlarla gösteriyor.

Şeyma Subaşı yataktaki hallerini takipçileriyle paylaştı

"KUSURLARIMLA MÜKEMMELİM"

Uyku öncesi yatağında çektiği bir videoyu İngilizce satırlarla süsleyen Subaşı, hatalarının ve kusurlarının kendisini güçlendirdiğini söylerken kendisini sevdiğini belirtmeyi de ihmal etmedi. İşte Subaşı'nın o satırları:

"Kusurlarımla mükemmelim, acılarımla mutluyum, zayıflığımla güçlü ve kendi tarzımda güzelim çünkü benim ve ben kendimi seviyorum."

Şeyma Subaşı yataktaki hallerini takipçileriyle paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (18)

YAKO50:

gerçek güzeller bunlara on basar, bunlarda kendilerin güzelden sayarlar. şımarıklar.

5
1
yanıtYanıtla
Çukura:

Bu kesin virus kapmıştır italyan sevgilisinden

5
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

KIZIM ÜŞÜYEN ADAM RESME BAKSA, ÜŞÜMEZ ARTUK

2
3
yanıtYanıtla
25:

ULAN LAVUK KART ZAMPARA AKILLI OL

yanıt4
yanıt0
31:

Benimde şeyma

yanıt3
yanıt1
YAVUZ50:

Benceye fiziki görünüm gerçekten mükemmel, ancak insani natıranı bilemem, tanımak lazım. !!

1
4
yanıtYanıtla
Güz:

Bu kiz italyan sevgilisinden virus kapar mi.Cok gezenti bu, kesin virusu yayiyordur.Kitap serisi gibi .Seyma tatilde ,Seyma yatakta.Seyma calisiyor,Seyma kizini okuldan aldi serisi yok ama.

2
2
yanıtYanıtla
Han baba:

mükemmel biraz abartılı olmuş. . . Subaşı normal kadın orası burası silikonlu biri. . . doğal güzellik yok ki

3
1
yanıtYanıtla
sıradan giyinen parasız arabasız evsiz tip acun:

arda

2
1
yanıtYanıtla
cehennem seni bekliyor şeyma:

korono olursun sen yakında merak etme. cehennemin odunu

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title