Haberler

Venom Zehirli Öfke filmi oyuncuları kim? Venom Zehirli Öfke filmi konusu, oyuncuları ve Venom Zehirli Öfke özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Venom Zehirli Öfke filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Venom Zehirli Öfke konusu, özeti ve Venom Zehirli Öfke oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Venom Zehirli Öfke filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Venom Zehirli Öfke filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Venom Zehirli Öfke filmini izleyecek olanların merak ettiği Venom Zehirli Öfke konusu nedir, Venom Zehirli Öfke oyuncuları kimler ve Venom Zehirli Öfke özeti gibi konuları inceliyoruz. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

VENOM ZEHİRLİ ÖFKE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Yönetmen: Ruben Fleischer

Oyuncular: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed

Tür: Aksiyon, Korku, Bilim Kurgu

Yapım Yılı: 2018 (112 dk) Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Vizyon Tarihi : 5 Ekim 2018 Cuma

VENOM ZEHİRLİ ÖFKE FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom'a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşımıza çıkarken; Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkan, 2 Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson da filmin kötü adamlarından biri olacak. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran uzaylı organizmanın Örümcek-Adam çizgi romanlarında bolca yer bulan Eddie Brock'u nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title