Haberler

Vefa ne demek? Vefa kelimesi anlamı nedir? Vefa ne anlama gelir?

Güncelleme:

Vefa kelimesi son zamanlarda oldukça sıklıkla duyduğumuz tarihi oldukça geçmişe dayanan bir keliem olarak karşımıza çıkıyor. Arapça kökenli bu kelime oldukça derin anlamlar içeriyor. Bu sebeple oldukça merak edilen bu kelime ne demek? Vefa kelimesi anlamı nedir? Vefa ne anlama gelir?

Vefa oldukça eski bir anlama gelse de merak da edilen bir kelimedir. Bu sebeple sizler için vefa kelimesinin anlamını araştırdık. Peki, Vefa ne demek? Vefa kelimesi anlamı nedir? Vefa ne anlama gelir?

VEFA NE DEMEK?

Vefa kelimesi birçok anlama gelse de temel anlamı saygının sürdürülebilmesi anlamına gelir. Ve bu anlamda kullanılır.

VEFA TDK'YA GÖRE ANLAMI NEDİR?

Sevgiyi sürdürme, sevgi, dostluk bağlılığı anlamlarına gelir.

Vefa ne demek? Vefa kelimesi anlamı nedir? Vefa ne anlama gelir?

VEFA İLE İLGİLİ ÖRNEK SÖZLER?

"Biz mağlup olduğumuz için sizden cesur görünüyoruz ve vefamız daha sağlamlaşıyor." - Aka Gündüz

Vefa kalmadı insanlarda. Bu yüzdendir ki vedalar tercih edildi...

Vefasızlara gitme onlar birer yıkık köprüdür. - Hz. Mevlana Güzel Cümleler

Kim size değer veriyor ve zaman ayırıyorsa, sizde ona "Vefa" hediye edin. Çünkü gerçek dost, insana zamanını ayırandır.

Dostlar, birbirinizden ayrılmaya kalkmayın. Heves peşinde öyle kaçışıp durmayın. Birsiniz hepiniz çünkü; ikilik etmeyin. Ne buyurdu vefa: "Vefasızlık etmeyin". - Hz. Mevlana Güzel Cümleler

Kaynak: Haberler.com / Gündem

DOST Partisi mevlana Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (2)

Sude Navruz:

cok güzel .teşekkürler

1
2
yanıtYanıtla
Malallbnö zfdhjç vfşsbkhEsf:

Guzelll

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title