Haberler

Varto Yibo Öğrencilerinden 'Sigaraya Hayır' Yürüyüşü

Muş'un Varto İlçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (Yibo) Spor ve Folklor Kulüpleri Öğrencileri 'Sigaraya Hayır' Adı Altında Bir Yürüyüş Gerçekleştirdiler.

Muş'un Varto ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (YİBO) spor ve folklor kulüpleri öğrencileri 'Sigaraya Hayır' adı altında bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Varto YİBO önünden yürüyüşlerine başlayan öğrenciler, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının önünde 'Sigaraya hayır', 'Sigarsız bir dünya istiyoruz', 'Ciğerini karartma, sigaranı karart', 'Sigaranı söndür', Sigara içme, hayatını söndürme', 'Sizce hayat bu kadar gereksiz mi' gibi sloganlar attılar. Ellerine aldıkları pankartlarla ilçe merkezinde öğretmenleri ile birlikte turlar atan öğrenciler, kahvehanelerde bulunan vatandaşlara da sigara içmemeleri konusunda uyarılarda bulundular.

Gerçekleştirdikleri yürüyüşün amacı hakkında bir açıklama yapan dVarto YİBO'nun spor kulübü danışman öğretmeni Yusuf Demir, sigaranın zararlarını anlatmak için böyle bir yola başvurduklarını söyledi.

(FÇ-MET-Y) 02.06.2008 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title