Haberler

Varto'da Halkların Demokratik Partisi Açıldı

Muş’un Varto ilçesinde, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Varto İlçe Örgütü açılışı yapıldı.

Muş'un Varto ilçesinde, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Varto İlçe Örgütü açılışı yapıldı. Açılışta konuşan HDP İlçe Başkanı Ali Kemal Doğan, "Kürt halkının demokratik özerklik talebi karşılanmalıdır" dedi.

HDP Varto İlçe Başkanlığı, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa; Varto Belediye Başkanı Gülşen Çelebi, delegelerin ön seçimlerinde seçilen Varto Belediye Başkan Adayı Sabite Ekinci, BDP ve HDP ilçe yöneticileri, Mordem Kültür Merkezi çalışanları, belediye ve il genel meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan HDP Varto İlçe Başkanı Ali Kemal Doğan, HDP'nin Türk, Kürt ve tüm Türkiye halklarının acılarının, umutlarının yeşerdiği bir yer olduğunu belirterek, "Buradan hareketle savaşın muhataplarıyla müzakere edilmelidir" ifadesini kullandı.

Doğan, Kürt sorununun demokratik eşit haklara dayalı çözümle mümkün olduğunu söyleyerek, "Bu amaçla Kürt halkının demokratik özerklik talebi karşılanmalıdır. HDP'nin çıkış projesinin mimarı Abdullah Öcalan'a, ilçemize, ülkemize ve dört parçada yaşayan özelde Kürt halkına, genelde tüm halklara ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan açılıştan sonra Mordem Kültür Merkezi (MKM) müzik grupları müzik dinletisi sundu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi kemal doğan Varto Muş Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (14)

Mustafa Doğandogan_1959@hotmail.com:

14 Aralık cumartesi günü, açılışını yatığımız ve partimiz olan, Halkların Demokratik Partisi sahsında, başta ilçe başkanımız olan, sayın Ali Kemal Doğan ve ben Mustafa Doğan'ı yıpratmak için, bize yönelik, bilerek ve alçakça yapılan düşmanca bir saldırıdır. Partimiz ve bizimle ilgili bütün yazılanlar, asılsız ve alçakça, açık bir saldırıdır.

0
81
yanıtYanıtla
Ayşe Kaya – Hollandaayse@hotmail.com:

Sayın Mustafa Doğan; “14 Aralık cumartesi günü, açılışını yatığımız ve partimiz olan, Halkların Demokratik Partisi sahsında, başta ilçe başkanımız olan, sayın Ali Kemal Doğan ve ben Mustafa Doğan'ı yıpratmak için, bize yönelik, bilerek ve alçakça yapılan düşmanca bir saldırıdır. Partimiz ve bizimle ilgili bütün yazılanlar, asılsız ve alçakça, açık bir saldırıdır” diye cevap olma yerine, hiç cevap olmamanız beğince daha doğru olurdu. Şöyle ki; gerçekten bu yazıyı yazan adamında gerçekten kendi adı ve soyadı olmaz mı? Yani bir başka değim ile Türkiye’de veya başka bir yerde sizin dışınızda başka bir Vartolu Mustafa Doğan Yok mu? Neden kendi üstünüze aldınız doğrusu anlayamadım.

62
2
yanıtYanıtla
Ayşe Kaya - Hollandaayse@hotmail.com:

DEĞERLİ OKUYUCULAR SİTENİN “YORUMU 1000 KAREKTERDEN UZUN OLAMAZ…” SINIRLAMASINDAN DOLAYI YAZDIĞIM YAZI SİZ OKUYUCULARA KISIM KISIM OLARAK GELECEK. ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM. BU SEBEPLE BENEDE HER PARÇA İÇİN 1,2,3 DİĞE NUMARA KOYACAĞIM İÇİN BİLGİNİZ OLSUN DEMEK ZORUNDA KALDIM.Sayın, Ali Kemal Doğan; bu sitede Mustafa Doğan imzasıyla ve size hitaben yazılan bir yazıya karşılık vermiş olduğunuz cevap ve bu perspektifte sayın Mustafa Doğan ve sayın Kerem Akdağ’ın cevaplarını okurken doğrusu oldukça ürktüm. Ürkekliğim sizi tanıyan biri olarak değil. Sizlerin yazmış oldukları cevap. Umarım şimdi okuyacağınız bu yazıya aynı üslup ile cevap olmazsınız. Ben size bu tarzı bir partinin Başkanı olarak hiç yakıştırmadığı mı açıkça başta vurgulamak isterim. Sayın Başkan, Ali Kemal Doğan sizi eleştiren şahıs size çok açıkça iki konuda ithamda bulunmaktadır.

59
3
yanıtYanıtla
Ayşe Kaya – Hollandaayse@hotmail.com:

Sayın Ali Kemal Doğan, Sayın Mustafa Doğan ve Sayın Kerem Akdağ; niyetim sizlerle tartışarak su-nü gündem yaratmak değildir. Sadece kendinizi ifa ederken lütfen yazdıklarınızı bir kez daha kontrol etmenizdir. Her üçünüzün affına ve okuyanların affına, sığınarak sözlerimi su taşıyan Karıncanın Hikâyesi ile bitirmek istiyorum.” Nemrud, H.z.İbrahim'i ateşe atıp yakmak ister. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Bunu haber alan küçük bir karınca, ağzına bir damla su alır ve hararetli bir şekilde koşmaya başlar. Onu gören diğer bir karınca sorar; 'Nereye gidiyorsun böyle?..'- İbrahim'i ateşe atmışlar. Yakılan ateşi söndürmek için su taşıyorum.- Ama senin taşıdığın su onu söndürmez.- Olsun... Ben, en azından safımı belli etmiş olurum...

58
2
yanıtYanıtla
Ayşe Kaya – Hollandaayse@hotmail.com:

Sayın Kerem Akdağ; Sayın Mustafa Doğan’a “Mustafa Doğan Kardeşim. A. Kemal Doğan'ı eleştiriyor, Gerçekten Türkiye Partisi olan Partiye ''Güya'' diyorsun. Yöneticileri hayal dünyasında görüyorsun ve kendini karar mekanizması görerek ''Benden Söylemesi'' diyorsun. Oysa bildiğim kadarıyla her yapılan işte A. Kemal Doğan kardeşimize söz hakkı bırakmıyorsun. Bence herkes A. Kemal Doğan'ı eleştirebilir ama sen değil... Çünkü sende bu '' Güya'' dediğin Partidesin. Burada polemik yapmayacağım. Konuşmak istiyorsan yerimi biliyorsun.” Derken bu bir uyarımı yoksa açıkça bir tehdit mi. Adı her ne olursa olsun doğru bir hitap olmadığı kesin. En azından ben öyle gördüm.

55
2
yanıtYanıtla
Ayşe Kaya – Hollandaayse@hotmail.com:

1)Sizin kendi öz çabanızla açmış olduğunuz Alabalık Tesisinin tefeciye teslim ettiğiniz2)Bu endişeyle seninle aynı düşüncede olan biri olarak acaba bu parti’yi de tefecilere bırakacak mı der.Sizin yapmanız gereken aslında şöyle olması daha doğru olmazımıydı? 1- açmış olduğum tesisin gerçek sahibi benim eğer gerçekten sizin iddia ettiğiniz gibi orda ki sahip tefeci ise bunun kim olduğunu yazmasını isteye bilirdiniz.2- sizde bilirsiniz parti veya örgütleri ala bilecek geri zekâlı bir tefecide olmaz hadi olsa bile ne satacak veya ne gelir olacak. Diye bilirdiniz.

53
3
yanıtYanıtla
AYŞENUR TÜRKMEMaysenur@may.net:

Bu ne Pişkinlik.Ali Kemal Bey; hiç siyaset bilmediğiniz gayet ortada. Açıkça yetersiz ve bilgisiz olduğunu söyleyen amatör bir siyasetçi örneği teşhir ettiğinize göre hemen istifa etmeniz en doğrusu. Başka söz gerek bile yok. Sen balık üretmeye devam et. İnan en doğrusu bu. Mao Zedong bile derki. “Adama balık ver, bir günlüğüne karnını doyurursun; balık tutmayı öğret, yaşam boyu doyurursun.”

45
2
yanıtYanıtla
Serpil Çakmakserpilcakmak@hotmail.com:

Ayşenur Hanım; Ağzına yüreğine sağlık öyle bir yazı yazmışınki bununla tek kelimeyle Ali Kemal Doğanı tarif etmişin. Merakımı maruz görün. Acaba gerçekten yazdığını Ali Kemal Doğan anlamış mı? Eğer anlamışsa mutlaka gereğini yapmalı. Bize duyguları ve ani çıkışlarıyla kendini ifade eden şahıs veya şahsiyetler gerekmiyor. Eğer bana liderlik yapacaksa en azından benim görmediğim görüp onu anlayarak yorumlayan ve ona göre hareket eden şahıslara ihtiyacımız var. Artık kimse sokak siyaseti yaparak bizlere liderlik yapamaz. Sayın Ali Kemal Doğan’da bunların içinden biri olsun istemiyoruz

yanıt0
yanıt0
Ayla Atakaayla@hotmail.com:

Siyasi partilerimizden ricamız seçimleri çantada keklik görmemeleridir. Ne ekersem ekeyim en iyi ürünü biçerim dönemi kapandı gibi görünüyor. Ne ekerseniz onu biçersiniz dönemlerindeyiz. Bu nedenle iyi tohum iyi ürün mantığı ile hareket ederek iyi aday iyi meclis iyi sonuç mantığına kilitlenmek gerekiyor. Kimi aday gösterirsem kazanırım mantığı sonuçta fayda yerine zarar getiriyor. İnce eleyip sıkı dokumakta fayda var. Sonradan sızlanmanın faydası olmaz. Biz adaylar belirleninceye kadar eleştiri ve önerilerimizi sıralamaya devam edeceğiz. Karar vericilerin da aynı hassasiyette olmalarını diliyoruz.

43
0
yanıtYanıtla
HAWİN YILMAZhawin@hotmail.com:

Saygı değer Kürt Halkı, Tarihin en kadim halkı olarak dilimizle, kültürümüzle yaşamak ve kendi kaderimizi özgürce tayin etmek istediğimiz için varlığımızı ve onurumuzu hiçe sayarak ortadan kaldırmak isteyen bir egemen anlayışla karşı karşıya bulunuyoruz. Emin olunmalıdır ki atılan tüm barışçıl adımları zayıflık olarak gören, uzatılan barış elini kırmak için saldırılarını yoğunlaştıran ve halkımızı onursuz bir geleceğe mahkûm etmek isteyen böyle bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bütün kalbimle inanıyorum ki, kahraman şehitlerimizin temel amacı olan Önderlik çizgisindeki barışçıl, demokratik ve özgür bir ülke yaratma mücadelesi halkımızın görkemli direnişiyle daha da yükselecek ve zafere ulaşacaktır ama bu zaferde asla Ali Kemal Doğan ve onun gibiler olmamalı

38
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title