Haberler

Varlıbaş Avm'de 'Köklerinde Hayat Var' Fotoğraf Sergisi

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. Yılı vesilesiyle ‘Köklerinde Hayat Var’ Fotoğraf Sergisi Varlıbaş Alışveriş Merkezi-2. katta ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. Yılı vesilesiyle 'Köklerinde Hayat Var' Fotoğraf Sergisi Varlıbaş Alışveriş Merkezi-2. katta ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Orman Genel Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde çalışan Aykut İnce, Süleyman Alkan ve Ekrem Balcı' ya ait 33 Adet fotoğrafın yer aldığı sergiye ilgi gösteren ziyaretçilere, saksıda dikili fidanların yanı sıra Orman Genel Müdürlüğünü tanıtıcı dergi ve broşürler hediye edildi.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi fidan dikimi, ormanların korunması ve geliştirilmesi, yangınlardan korunma gibi birçok konuda bilinç oluşturmak amaçlı çalışmalarına, tohum satış standı ile ağaçlandırmanın arttırılması kapsamında da Haziran ayı boyunca destek vermektedir.

Haziran ayı itibariyle başlayan Varlıbaş Alışveriş Festivali hafta sonu yapılan alışverişlerde ziyaretçilerine anında hediyeler kazandırmaya başladı. Hafta sonu gün içerisinde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde yemek, sinema ve eğlence gibi birçok hediye anında ziyaretçilerin oluyor. Varkart sahibi ayrıcalıklı Varlıbaş AVM müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanya tüm yıl boyunca devam edecek.

Varkart sahibi olmanın avantajlarından yararlanmak, tüm kampanya ve etkinliklerden haberdar olmak için www.varlibasavm.com ya da facebook.com/varlibasAVM adresine göz atmanız, Varlıbaş Alışveriş Merkezi Danışma masasına başvurmanız yeterli olacak. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Süleyman Alkan Balcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title