Haberler

Van'ın Tanıtım Cd'si Güncellenip Yeniden Basıldı

Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Van’ın tanıtımı için hazırlanan “Van Tanıtım CD”si yaklaşık bir yıldır süren bir çalışma sonunca güncellenip yeniden basıldı.

Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Van'ın tanıtımı için hazırlanan "Van Tanıtım CD"si yaklaşık bir yıldır süren bir çalışma sonunca güncellenip yeniden basıldı.

Van'ın tanıtımının yapıldığı ulusal ve uluslar arası platformlarda, Van'ı ziyaret eden turistlere verilmek ve Van hakkında daha çok bilgiye sahip olmalarını sağlamak, tanıtım amacıyla katılım sağlanan yurt içi ve yurt dışı fuarlarda dağıtmak ve Van'ı her platformda öne çıkarmak için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Türkçe, İngilizce Farsça ve Kürtçe hazırlanan Van tanıtım CD'sine Van'ın önemli turistik değerlerinin görselleri, doğal, kültürel ve tarihsel zenginliklerinin görselleri, Van insanının bin yıllık kültürel birikimi olan Van türküleri, 2015 yılında bir buçuk yıl süren bir çalışmayla 85 mekanda 85 sanatçıyla hazırlanan "Bizim Eller Van Türküleri" CD'si, Türkçe, Farsça, İngilizce hazırlanan turizm rehberi ve Van turizm haritası ve Van'ın interaktif siteleri olan www.vanguzel.com Van Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Portalının da eklendiği Van tanıtım CD'si, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından basımı tamamlandı ve dağıtıma hazır hale getirildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ; "Tasarımını ve çalışmalarını bir yılda tamamlandığımız 'Van Güzel' adlı Van tanıtım CD'mizin içerisine Van'ı yerleştirdik. Bu CD'de Van'ın tanıtımı açısından istenilen her şey var. Kentin öne çıkan tüm değerlerinin olduğu ve hem görsel anlamda hem yazılı olarak ne ararsanız bu CD'de mevcut. Amacımız; ilimizin binlerce yıllık kültür ve tarihi ile ilgili mirası gelecek kuşaklara aktarmak, ilimizin tanıtımını yapmak ve uzun yıllar ilimizle ilgili oluşan kötü imajın etkisini kırmakla beraber ilimizin hem ulusal hem uluslar arası arenada bilinirliğini artırmaktır. Kentimiz, hak ettiği değere kavuşuncaya, ilimizin turizm pastasından payına düşeni alıncaya ve Van'ı marka şehir yapıncaya kadar tanıtım faaliyetlerimiz sürecektir" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title