Haberler

    Van Gaal: Rooney'nin Kırmızı Kartı Doğruydu...

    Hollandalı çalıştırıcı, İngiliz yıldızın gördüğü kırmızı kartın doğru olduğunu itiraf etti.

    Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, takım kaptanı Wayne Rooney'nin West Ham'ı 2-1'lik skorla mağlup ettikleri maçta gördüğü kırmızı kartı haklı bulduğunu ifade etti.

    Rooney ve Van Persie'nin golleriyle iki farklı öne geçen kırmızı şeytanlar, devrenin bitimine kısa bir süre kala Diafra Sakho'nun golüne engel olamayarak devreye 2-1'lik üstünlükle girmişti.

    İngiliz yıldız, Stewart Downing'e attığı tekme sonrası, hakem lee Mason ile direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

    Pozisyonu değerlendiren Van Gaal, BBC'ye verdiği demeçte, "Kontratağı engellemek için profesyonelce bir faul yapmak istedi. Ancak yapmak istediğiyle uyguladığı davranışlar biraz farklı oldu. Kırmızı kart çıkması gayet doğaldı." dedi.

    Sakat oyuncuların yokluğunda genç isimlere şans veren Hollandalı hoca, "Luke Shaw hep sakat. Bence Paddy McNair iyi iş çıkardı. Hem maçı kazandık, hem de genç bir oyuncuyu. Oyunun temposu çok yükselti. Almanya ve İspanya ile kıyaslamayın. Sürekli bir baskı altındaydık. Topu ayağımızda iyi tuttuk ve savaşarak kazandık. Oyuncularımın kazanma azminden gayet memnunum." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Louis van Gaal Wayne Rooney Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title