Haberler

Vali Vekili Mustafa Pala Kutlama Mesajı Yayınladı

Güncelleme:

Siirt Vali Vekili Mustafa Pala, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir Kutlama Mesajı yayınladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın yerine vekaleten bakan Vali Yarımcısı Mustafa Pala yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

91. Yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını milletçe hep birlikte yaşadıklarını belirten Vali Vekili Mustafa Pala " Tüm imkânsızlıklara rağmen, Halkımızın sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan ve Türk Milletine, yeniden hayat veren bu büyük zaferin 91. yıl dönümüne ulaşmış olmanın heyecanını, milletçe hep birlikte gururla yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün önderliğinde kazanılan, 30 Ağustos Zaferi ile; Kurtuluş savaşımız zaferle taçlandırılmış, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmış ayrıca bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

Bu şanlı zafer, Milli birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize zarar vermeye çalışan şer odaklarına karşı, bir ve bütün olduğumuzun da en somut nişanelerinden biridir" dedi

Muhabir M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Zafer Haftası Ahmet Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title