Haberler

Vali Ünlüer İl Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bayburt'a atanan Vali Mükerrem Ünlüer, Milletvekili Bünyamın Özbek, AK Parti İl Başkanı Sayın Yusuf Elçi ve İl Genel Meclis Kurulu Başkanı Raci Bayrak Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Bayburt Valisi Mükerrem ÜNLÜER ile beraberinde Milletvekili Bünyamın ÖZBEK, AK Parti İl Başkanı Sayın Yusuf ELÇİ ve İl Genel Meclis Kurulu Başkanı Raci BAYRAK, Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ednan ÇALIŞKAN ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih ULUCA ile Milli Eğitim Şube Müdürlerine iadei ziyarette bulundular.

Vali Mükerrem ÜNLÜER eğitim-öğretim hakkında kısa bir bilgi aldıktan sonra Bayburt'un başarısı için birlik ve beraberlik ortamında çalışmalar yapacaklarını ve Bayburt'u üst sıralara çıkaracaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Raci Bayrak Yusuf Elçi Ak Parti Bayburt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title