Haberler

Vali Savur'dan Gerçek Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret

Bartın Gerçek Gazeteciler Derneğinde konuşan Bartın Valisi Bülent Savur, "Bu kısa süre zarfında Bartın'a hizmet etmeyi nasip eden Allah'a şükrediyorum."

Bartın Gerçek Gazeteciler Derneğinde konuşan Bartın Valisi Bülent Savur, "Bu kısa süre zarfında Bartın'a hizmet etmeyi nasip eden Allah'a şükrediyorum. Kimseye de kırgın değilim" dedi.

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Bartın Valisi Bülent Savur, veda ziyaretleri kapsamında Bartın Gerçek Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Bartın Gerçek Gazeteciler Derneği Başkanı Süleyman Karaman Vali Savur'u kapıda karşıladı. Ziyarette Bartın Olay Gazetesi Sahibi Hilmi Karaman, İHA Bartın Muhabiri Önder Fındık, Pusula Gazetesi Muhabiri Samet Duran ve Hergün Gazetesinden Selman Gökcan'da hazır bulundu.

Sohbetten sonra bir konuşma yapan Bartın Valisi Savur, "2012 Ağustosundan beri burada görevdeyim. Bu süre içerisinde taleplerini, çalışma şartlarını genişletme gayreti içerisinde olduk. Zaman zaman, aksamalarda oldu tabiki. Muhabir ve gazeteci arkadaşlara araç tahsis ettirmek suretiyle haberlere taşıdık. Gün oldu beraber çay içtik pasta yedik. Gün oldu yemek yedik, gün oldu oynadık. Gün oldu müsbet eleştirdiniz. Gün oldu menfi eleştirdiniz. Birbirimize hak geçtiyse hakkınızı helal edin. Bundan sonra da İstanbul'da bir ağabeyiniz var. Ziyaretime gelirseniz beni onurlandırmış olursunuz. Yürütmüş olduğunuz yapısı içerisinde doğası içerisinde olan şeyler. Her biriniz ayrı bir kıymete sahipsiniz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Süleyman Karaman, "Kısa bir zamanda olsa, Bartın'a yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Sizin görev süreniz çok kısa olduğundan kaybeden yine Bartın oldu. Bartın'ı daha yeni tanıyıp, tam hizmet edecek projeleri gerçekleştirme aşamasından merkeze alınmanız Bartın ve Bölge için bir kayıp olarak değerlendiriyoruz. Görev süreniz boyunca basına verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

(SA)

16.05.2013 18: 13: 47

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Karaman Bülent Savur Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title