Haberler

Vali Şahin, Kavak'ta İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Kavak ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali İbrahim Şahin, Kavak ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Şahin'i, 1989 yılında görev yaptığı hükümet konağı önünde, Vali Yardımcıları, Faruk Necmi Kurt, Mehmet Ali Karatekeli, Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar karşıladı.

Kaymakamlık salonunda düzenlenen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Vali Şahin, toplantının ardından Atatürk Parkı'ndaki sosyal tesislere geçti.

Burada, çocuklar Şahin'e sevgi gösterisinde bulundu, Kavaklı kadınlar çiçek takdim etti. Belediye tarafından Vali Şahin ve beraberindekilere tirit ikram edildi.

Daha sonra OSB İkinci bölge ile fabrikalarda gezi ve inceleme yapan Vali Şahin, çalışmalar hakkında OSB Müdürü Ali İhsan Uzun ve fabrika yetkililerinden bilgi aldı, istihdamının sağlanması bakımından OSB'lerin önemini anlattı.

Son olarak Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun müze yapılmak için restore edilen evini gezen Şahin, Kaymakam Şekerci ve Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'ndan yapılan son çalışmaları dinledi.

Vali Şahin, Yaşar Doğu'ya ait eşyaların evde sergilenmesinin ve ziyaretçi çekecek tesislerin yapımının uygun olacağını söyledi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu İbrahim Şahin Necmi Kurt Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title