Haberler

Vali Nurullah ÇAKIR’ dan Huzurevi Yaşlılarına Anlamlı Ziyaret

Güncelleme:

18-24 Mart Tarihleri Arasında Kutlanan Yaşlılara Haftası Sebebiyle Vali Nurullah ÇAKIR, Atıl Üzelgün Huzurevi Ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Haftası sebebiyle Vali Nurullah ÇAKIR, Atıl Üzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Huzurevindeki yaşlılarla bir süre sohbet eden Vali ÇAKIR, onların bu anlamlı gününü kutlayarak, karanfil dağıttı. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık ve afiyet dileyen Vali ÇAKIR, huzurevi personeline yaşlılara göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkür etti.

Vali Nurullah ÇAKIR, Müftü Vekili Tahir KILIÇ ile birlikte kamuya yıllarca hizmet vermiş yaşlıları ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. İlk olarak 1996'da emekliye ayrılan 81 yaşındaki Vaiz Mürsel ŞAHİBAŞ' ı evinde ziyaret eden Vali ÇAKIR, Mürsel ŞAHİNBAŞ' ın hastalığına rağmen hala gazetelere yazı yazdığını öğrenmesi üzerine kendisini takdir ederek, eserlerini bir süre inceledi ve insanlığın ahlaklı ve faziletli olması için yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Vali ÇAKIR, ev ziyaretlerine eğitim camiasında yıllarca hizmet vermiş Emekli Fizik Öğretmeni Mehmet Metin AŞKIN ile devam etti. Türkiye'de çok sayıda tanınmış simanın hocası da olan Mehmet Metin AŞKIN, İskilip Ortaokulu, Çorum Lisesi ve İmam Hatip Lisesi'nde yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra emekli oldu.

Vali ÇAKIR, güzel yazı yazması ile bilinen Mehmet Metin AŞKIN ile bir süre eski günlere dair sohbet etti. Ziyaretten çok memnun olan Mehmet Metin AŞKIN "Öğretmenlik, manevi yönü yüksek olan, çok kutsal bir meslek. Öğrencilerimin ve sizin gibi değerli insanların beni hatırlayarak ziyaret emesi beni çok sevindiriyor." diyerek duygularını ifade etti.

Vali Nurullah ÇAKIR, her iki ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmesinde, emekli ve yaşlı iki kamu görevlisinin şahsında, emekli olmuş tüm yaşlıların gününü kutlayarak, sağlıklı ve uzun bir diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title