Haberler

Vali Kılınç, Bağlantı Yolu Sıcak Asflatı İçin Tarih Vermedi

Düzce Merkez-kalıcı Konutlar Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulunan Düzce Valisi Bülent Kılınç, "Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor, Sıcak Asfalt İçin Herhangi Bir Tarih Vermem Mümkün Değil, Sabır" Dedi.

Düzce Merkez-Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Düzce Valisi Bülent Kılınç, "Alt yapı çalışmaları devam ediyor, sıcak asfalt için herhangi bir tarih vermem mümkün değil, sabır" dedi.

Vali Kılınç, duble yol yapım çalışmaları kapsamında D-100 karayolu ile Düzce Merkez- Kalıcı Konutlar bağlantı yolundaki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Kılınç, "Arkadaşların verdiği rakamlara göre burada çalışmaya başladığımız günden bu yana 5 bin metreküp kazı yapmışız ve 3 bin metreküp de dolgu yapılmış. Çalışmalar devam ediyor. Burada çalışırken, bir yandan da alt yapı için malzeme çekiyoruz. Malzeme çekerken Yığılca yolunu da fazla yoğun kullanamıyoruz. Çünkü burada yaşayan vatandaşlarımız sabah akşam işe gidişlerinde bu yolu kullanıyorlar. Dolayısıyla buraya daha fazla ağır tonajlı araç sokmamamız gerekiyor. Karayollarının verdiği programa göre çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşımız şimdiden bu yolu kullanmaya başladı. Şu anda sadece alt yapısını yaptığımız halde vatandaşlar kullanmaya başladı. Yolun alt yapısı için bayağı bir malzeme daha getirmemiz gerekiyor. Vatandaşlarımızın geçiş yaptığı noktayı en kısa zamanda dolgusunu yapıp, kanal yolu çıkışını tamamlayacağız. Neticede vatandaşlarımızın giriş-çıkış yaptığı bu yolun bağlantısını sağlayacağız" dedi.

Kılınç, vatandaşın çektiği sıkıntıyı kendisinin de çektiğini belirterek, "Dolayısıyla vatandaşlarımızı en iyi biz anlıyoruz. Biraz sabır diyoruz. Sıcak asfaltla ilgili olarak tarih vermek istemiyoruz. Neticede arazide çalışıyoruz. Bir süreye kendimizi bağlamamak için biraz daha sabır diyoruz. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" şeklinde konuştu.

(AY-AK) 28.05.2008 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title