Haberler

Vali Elban, Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylamasına Katıldı

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Vali Elban, oylama hakkında AA muhabirinden bilgi aldıktan sonra oylamaya sunulan, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceledi.

Haber kategorisinde seçimini Kayhan Özer'in "Seçim zaferi", yaşam kategorisinde ise İlhami Çetin'in "Ali dede ve kedisi" fotoğrafından yana kullanan Elban, spor kategorisinde de Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" adlı fotoğrafına oy verdi.

Elban, yaptığı açıklamada, foto muhabirlerinin birbirinden güzel ve anlamlı fotoğraflarını beğenmekte zorlandığını söyledi.

AA'nın aralık ayında yaptığı yılın fotoğrafları oylamasını takip ettiğini aktaran Elban, "Her defasında fotoğrafları seçerken ciddi anlamda zorlanıyoruz. Çünkü hepsi birbirinden güzel, farklı ve önemli anlamlar ifade eden, ciddi sembol olabilecek fotoğraflar. Bugün de fotoğrafları seçerken ciddi anlamda zorlandım. Seçtiklerimiz kadar seçmediğimiz de güzeldi." diye konuştu.

"AA, sorumlu habercilik kalitesi yakaladı"

Elban, Cumhuriyetten önce milli mücadele yıllarında kurulan Anadolu Ajansının, ciddi bir görevi yerine getirdiğini anlatarak, şunları aktardı:

"AA, ülkemizin menfaatleri, devletimizin bekası, gücü, insanımızın geleceği, refahı ve mutluluğu için çok sorumlu habercilik kalitesi yakaladı ve devam ettiriyor. AA'nın bu anlamda serhat şehri Ağrı'da da çok fedakar, emektar muhabirleri ve çalışanları vasıtasıyla kentimizin sesini ülkemizin her yerine ve dünyanın her tarafına çok hızlı ve doğru şekilde iletilmesi noktasında ciddi çabaları var. Ben ilimizde çalışanlar başta olmak üzere AA'nın bütün çalışanlarına kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyorum."

Elban, yeni yılın yaklaştığına da işaret ederek, 2019'un sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisine bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban İlhami Çetin Kayhan Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title