Haberler

Vali Doğan Reyhanlı Eğitim Köyü'nü Ziyaret Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kurulan Reyhanlı Eğitim Köyü'nü ziyaret etti.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İnsan Hak ve Hürriyetleri ( İhh ) İnsani Yardım Vakfı tarafından Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kurulan Reyhanlı Eğitim Köyü'nü ziyaret etti.

Vali Doğan, İHH İnsani Yardım Vakfı ile Katar Yardım kuruluşu RAF tarafından temeli atılan ve 2017 yılında açılışı yapılan Reyhanlı Eğitim Köyü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Doğan ve beraberindeki heyeti Reyhanlı Eğitim Köyü'nde Yetim Vakfı Başkanı Mehmet Gülsatar, İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu ve Reyhanlı Eğitim Köyü Koordinatörü Hamza Dinçer karşıladı.

Toplam 900 Suriyeli savaş mağduru çocuğa eğitim ve barınma hizmeti verilen Reyhanlı Eğitim Köyü'ndeki çalışmaları inceleyen Vali Doğan, tesiste bulunan 3 okul binasını da ziyaret ederek öğrencilerin eğitim faaliyetleri ile alakalı bilgi aldı.

Reyhanlı Eğitim Köyü'nün savaş mağduru Suriyeli çocuklara yönelik vermiş olduğu eğitim, barınma ve rehabilitasyon gibi hizmetlerin devam etmesi gerektiğini belirten Vali Rahmi Doğan, tesisin kurulmasına öncülük eden İHH İnsani Yardım Vakfı ile Yetim Vakfı yetkililerini tebrik etti.

Vali Yardımcısı Salih Altun, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ile Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Vali Doğan'a eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Nezih Doğan Reyhanlı İHH Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title