Haberler

Vali Çiçek, Kadın Kültür Market'in açılışını yaptı

Güncelleme:

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Çobanlar ilçesini ziyaret ederek burada Kadın Kültür Evleri ile devam eden projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Çobanlar ilçesini ziyaret ederek burada Kadın Kültür Evleri ile devam eden projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Çiçek, ilk olarak Çobanlar Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Vali Çiçek, Kaymakam Mücahit Öztürk'ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çobanlar Kadın Kültür Kooperatifi üyesi kadınlarımızın hünerli elleriyle üretilen birbirinden güzel ürünlerin satışının yapılacağı Çobanlar Kadın Kültür Market'in açılışı da Vali Çiçek, ilçe protokolü ve kadınların katılımıyla yapıldı. Modern mimarisi, çocuklara yönelik etkinlik ve okuma alanı ve zengin kitap içeriği ile dikkat çeken Çobanlar İlçe Halk Kütüphanesi'nin de açılışını Vali Çiçek yaptı. Kütüphaneyi inceleyen ve çocukların bulunduğu alanda minik kitap kurtları ile sohbet eden Vali Gökmen Çiçek, tüm vatandaşları kütüphaneden istifade etmeye davet etti. Çobanlar Kadın Kültür Evi'ni ziyaret eden Vali Çiçek, Kadın Kültür Evi'nde verilen eğitimler, talep gören eğitim programları, ziyaretçi profili ve kadınların ilgisi hakkında bilgi aldı. Kadın Kooperatifi Üretim Atölyesi'ni de ziyaret eden Vali Çiçek, kadınların ürettiği göz kamaştıran dekoratif ürünleri inceledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökmen Çiçek Çobanlar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title