Haberler

Üzülmez, Cemiyetlerde

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, katıldığı cemiyetlerle Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olmaya devam ediyor.

Mert erkekliğe ilk adımını attı

İzmit'in tanınmış esnaflarından Sar Cam'da yöneticilik yapan Adnan Sarısüleyman'ın biricik oğlu Mert erkekliğe ilk adımını attı. Hatice Bahtiyar Gündoğdu ile Fatma Mehmet Sarısüleyman Ailelerinin de torunu olan Mert Sarısüleyman'ın sünnet cemiyeti ailenin Kartepe Rahmiye Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesinde düzenlendi. Sünnet cemiyetine ailenin dost ve akrabalarının yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı. Özel Nadide Anaokulu öğrencisi minik Mert'i tebrik eden Başkan Üzülmez, Sarısüleyman Ailesine de çocuklarının diğer Mürvetlerini de görebilmeleri temennisinde bulundu.

Ensar sünnet oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, özel kalem müdürlüğü çalışanı personeli İbrahim Metin'in oğlu Ensar'ın sünnet cemiyetine katıldı. Suadiye Mahallesi sakinlerinden Fehmi Başaran ve merhum Fevzi Metin'in torunu olan, Nermin ile İbrahim Metin'in 2 çocuğundan tek erkek evlatları Ensar'ın sünnet cemiyeti Suadiye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Personelini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez, Suadiye İlköğretim Okulu öğrencisi Ensar'ı tebrik etti.

Muhammet Emin sünnet oldu

Kartepe Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Dilek'in oğlu Muhammet Emin sünnet oldu. Acısu Kültür Merkezi'nde düzenlenen sünnet cemiyetinde Fadime ve Ahmet Dilek çiftinin 2 çocuğundan tek erkek evlatları olan Muhammet Emin erkekliğe ilk adımını attı. Türk Fransız Kardeşlik İ.Ö.O. öğrencisi Muhammet Emin'in sünnet cemiyetine katılalar arasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de yer aldı. Başkan Üzülmez, Dilek Ailesini tebrik ederken minik Muhammet Emin'e de geçmiş olsun dilekleri eşliğinde takısını taktı.

Tuğba ile Ersin Evlendi

Arslanbey Mahallesi sakinlerinden Mustafa Öztuna'nın oğlu Ersin, İzmitli Üzeyfe Dülger'in zarif kızı Tuğba ile evlendi. Emekli Mustafa Öztuna ile ev hanımı Ayşe Öztuna çiftinin Hyundai Fabrikası'nda çalışan çocukları Ersin hayatını İzmit Fatih Mahallesi'nde oturan emekli Üzeyfe Dülger ile ev hanımı Gönül Dülger'in kızları Tuğba Dülger ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini ise Hasan Dülger ve Fatih Topal üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitini gerçekleştiren Başkan Üzülmez, iki cihan saadeti dileği eşliğinde evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi. Tören ardından aileleri de tebrik eden Başkan Üzülmez, genç çifte takısını taktı.

Sevil ile Recep Evlendi

Kartepe Belediyesi çalışanlarından Safi Aydınlı'nın yeğeni ve Ömer Aydınlı'nın da kardeşi olan Recep Aydınlı Gölcüklü Sevil Özdemir ile evlendi. Köseköy Mahallesi sakinlerinden emekli Mahmut Aydınlı ile ev hanımı Nuriye Aydınlı çiftinin Dophin AVM'de bir kafede çalışan yakışıklı oğlu Recep hayatını, Gölcüklü emekli Hüseyin Özdemir ile ev hanımı Zeliha Özdemir çiftinin Defacto Mağazasında çalışan zarif kızları Sevil Özdemir ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini ise Belkıs Çıkmış ile Hüsamettin Yiğit yaptı. Özdemir ve Aydınlı Ailelerinin dünür olduğu nikahla hayatlarını birleştiren Recep ve Sevil'i tebrik eden Başkan üzülmez, evlilik cüzdanını da bir ömür boyu mutluluk dilekleri eşliğinde geline verdi.

Sinan ile Ayşenur Evlendi

Kartepeli gençler Sinan Alakuş ile Ayşenur Çalık'ın bir ömür birlikteliğine evet dedikleri nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Emekevler Mahallesi sakinlerinden Ahmet ve Fatma Alakuş çiftinin yakışıklı çocukları Sinan, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde oturan Sebahattin ve Meryem Çalık çiftin zarif kızları Ayşenur ile dünya evine girdi. Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini ise Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra Alemdar ile Ömer Çalık üstlendi. Yeni bir yuva kuran gençlere mutluluk dileyen ve ailelerini de tebrik eden Başkan Üzülmez, evlilik cüzdanını da geline verdi.

Şeymanur ile Ahmet Evlendi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Şefkatiyeli Koç Ailesi'nin mutluluğuna ortak oldu. Kartepe Şekatiye Mahallesi sakinlerinden emekli Osman Koç ile ev hanımı Nurten Koç çiftinin kaynakçılık yapan çocukları Ahmet Koç, Gebzeli İlyas ve Huriye Güyen çiftin zarif kızları Şeymanur ile evlendi. Şefkatiye Mahallesi'ndeki Koç Ailesi'nin evlerinin bahçesinde düzenlenen düğün cemiyetine katılan Başkan Hüseyin Üzülmez de Şeymanur ile Ahmet Koç'u tebrik etti. Şeymanur ve Ahmet'e bir ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Üzülmez, gençlere de takısını taktı cemiyete katılan konuklarla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Koç Aydınlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title