Haberler

Üzerine Bastığı Yılan, Yaşlı Adamı Öldürdü

Güncelleme:

Samsun'da hayvan otlatırken üzerine bastığı yılanın soktuğu yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Yılanı öldüren yaşlı adam zehrinden kurtulamadı.

Samsun'un Canik ilçesinin Düzören Mahallesi'nde 4 çocuk babası 81 yaşındaki Halis Öcal, kendisine ait bahçede hayvanlarını otlatırken yılanın üzerine bastı.

YILANDAN KURTULDU AMA ZEHRİ ÖLDÜRDÜ

Bu sırada ayağına dolanan yılan yaşlı adamı soktu. Yaşlı adam ise yılanı öldürdü. Ancak yılanın zehri etkisini gösterince Halis Öcal, olay yerinde hayatını kaybetti. Halis Öcal'ın otlattığı hayvanların bir başkasının mısır tarlasına girdiğini fark eden mahalle sakinleri yaşlı adama seslendiler. Yaşlı adamın ses vermemesi üzerine bulunduğu yere giden mahalle sakinleri onu yatar halde buldular.

SOL AYAĞINDAN ISIRAN YILAN ÖLÜ BULUNDU

Vatandaşlar olayı Mahalle Muhtarı Fahri Yılmaz'a haber verdiler. Muhtar Yılmaz da olayı jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri yaşlı adamın öldüğünü tespit etti. Halis Öcal'ın yanında ise ölü yılan bulundu. Yaşlı adamın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada yılanın Halis Öcal'ın sol ayağını ısırdığı tespit edildi.

"TARLADA ÖLÜ BULDUK"

Muhtar Fahri Yılmaz, "Halis amca hayvanları otlatırken muhtemelen yılanın üzerine basmış olmalı ki yılan sol ayağının bilek kısmından ısırmış. Yılanı da grebi ile öldürmüş. Grebide yılanın kan izleri vardı. Vatandaşlar bana haber verince ben de jandarmaya ve 112 Acil Servis ekiplerine durumu bildirdim. Olay yerine gidince onu ölmüş halde bulduk. Yılanın sokması sonucu kısa sürede zehir kana karışınca hayatını kaybetmiş" dedi.

Halis Öcal'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Düzören Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fahri Yılmaz Samsun Canik 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (23)

ADANALI MAHO:

Yılan için üzüldüm :(

7
55
yanıtYanıtla
yasin:

bu yorumunu görünce bende senin için üzüldüm şifanı allah versin umudunu kaybetme belki bi gün sende insan olmayı başarabilirsin

yanıt52
yanıt8
cezaa:

avcılık kanunlarını ağırlaştıran akp nin suçu. bahaneleri de doğanın düzeni imiş. alakası bile yok. insanlar ölüyor yazık yaw. geçende ayı 2 kişiyi öldürdü kars ta

5
28
yanıtYanıtla
çakal yaşar bozkurtlar ölür:

ecel geldinmi ne bir dakika geri ne bir dakika ileri

22
1
yanıtYanıtla
Basibozuk:

yilan zehri cok felaketdir , insanin etini cürütür . . bin bir cesit etkisi var. . ve binbir cesit ilac üretiliyor o yilanin zehrinden. . hem eko dengeye hemde insanlarin sagligina cok faydali bir hayvan . . dinimizce sevilmez , insanlarimiz tarafindanda sevilmez ama biz nekadar sevip sevmesekde onlar var olmaya devam edecek

21
1
yanıtYanıtla
yumak:

sen yılanın zehir tüccarı mısın la nerden biliyon bunları ne kadar gereksiz bilgi varsa toplamışsın

yanıt3
yanıt9
veteriner:

Türkiyede birini ısırıp ısırdığı yerde bu şekilde öldüren bir yılan türü yok. Yılanın ısırdığı bir kişi ancak 3-5 saat sonra ölür genelde de ölmez ısırdığı kısımda bir kangren veya çürüme meydana gelir. Adam kalp krizi neticesinde ölmüş olabilir. Sonuçta yaş 81 olunca basit bir grip dahi insanı kolayca öldürebilir.

16
0
yanıtYanıtla
YILAN DOSTU:

YILANA ÜZÜLDÜM YAZIK. . DİĞERİ ZATEN GİDİCİYDİ :)))

5
8
yanıtYanıtla
KARA AYDIN:

allah rahmet eylesin emmi

11
1
yanıtYanıtla
bilgisi olaN ANLATSIN:

O sartlar altinda nasil kurtula bilirdi? isirilan yeri kesip kanatarak. isirilan yeri emerek ememiyorsa? isirilan yeri bir karis yukaridan simsiki baglayarak kan dolasimini engelleyerek varmi bilgisi olan

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title