Haberler

Bu kadarına da pes! Operasyonda ağlayan bebeğin bezinden uyuşturucu çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda, ekipler evde bulunan bebeğin ağlamasından şüphelendi. Yapılan aramada bebeğin bezinden 6 paket uyuşturucu çıkması ekipleri şoke etti.

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda, evdeki bebeğin sürekli ağlamasından şüphelenen ekipler, bebek bezine bile uyuşturucu saklandığını tespit etti. Bebek bezine konulmuş uyuşturucuların bulunma anlarına ait görüntüler ise şok etti.

BEBEĞİN BEZİNDEN 6 PAKET UYUŞTURUCU ÇIKTI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik şok bir operasyon yaptı. Çok sayıda adrese yapılan operasyon kapsamında bir evdeki aramalarda karşılaşılan manzara ise pes dedirtti. Şahinbey ilçesi Malazgirt Mahallesi'nde bir ikamette arama yapan ekipler, bu esnada evde bulunan bebeğin sürekli ağlaması üzerine bebeğin üzerindeki bezi açtı. Açılan bebek bezinin içinde saklanan 6 paket uyuşturucuyu gören ekipler şok geçirirken, ortaya çıkan görüntüler bu kadar olmaz dedirtti.

9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda toplam 2 kilo 100 gram metamfetamin, 79 gram esrar, 21 gram eroin, 8,4 gram sentetik kannabinoid, 18 adet ecstasy hap, 2 adet hassas terazi, 8 adet tabanca ve 3 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyon sonucu uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziantep Bebek 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (7)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Antepten bir tane adam çıktığı gözükmeyecekmi

8
6
yanıtYanıtla
antepli:

antepte cok adam var merak etme oldugun yerde hepsi sütten cıkmış akkaşık gibisiniz galiba?

yanıt4
yanıt3
ADA:

Allah belanızı versin pislikler

12
0
yanıtYanıtla
Manisali:

Birakin ya ekmek parasi

1
7
yanıtYanıtla
TÜRK:

Ekmek parası diye o işi helal değil haramdır.

yanıt0
yanıt0
Kayserili:

niye tutukladiniz yaa birakin gitsinler Ekmek parasi icin yapiyorlardir Cumhurriyet baksin ozaman !

2
4
yanıtYanıtla
.:

Bunları içeri atıpta besleyeceklerine ölüm cezası versinler bak bi daha bulaşan olurmu bu ise

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title