Haberler

İş yerinin üstünü emlakçı, altını uyuşturucu serasına çeviren kadın: Başkasından alınca başım belaya giriyor, ticari maksadım yok

Güncelleme:

Esenyurt'ta kiraladığı iş yerini sözde emlakçı gibi kullanıp, alt katını uyuşturucu serasına çeviren kadın, polis ekiplerine yakalandı. "Ben ne zaman uyuşturucu alsam yakalanıyorum ondan dolayı bu yöntemi buldum. Elektrik kaçağım yok, ticari amaçla yetiştirmiyorum" diyerek kendini savunan pişkin kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt ve Büyükçekmece'de emlakçılık adı altında kiraladığı iş yerlerini uyuşturucu serasına çeviren Ümmühan T., Esenyurt Asayiş Büro Ekipleri'nin dikkati sayesinde yakalandı. Emlakçı gibi kullandığı iş yerinin en alt katında esrar elde etmek için dişi Hint keneviri yetiştirdiği belirlenen kadın gözaltına alındı. Kadının uyuşturucu madde üretimi için ışıklandırma ve ısıtıcı sistemleri kurması ise polis ekipleri ise pes dedirtti.

İSTİHBARAT ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİLER

Ekipler, ilçede uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair istihbarat çalışması yaptıktan sonra harekete geçti. Ekipler uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen emlakçı Ümmühan T.'yi bir süre takip ederken, Büyükçekmece'de de bir iş yerini emlakçı olarak kiraladığı bu işyerinin altında uyuşturucu elde etmek için ekim yaptığını belirledi.

"UYUŞTURUCU PARASINI ELEKTRİĞE YATIRIYORUM"

İş yerlerine baskın yapan ekipler, uyuşturucu serasını ele geçirdi. Ümmühan T. ise, "Hiçbir kaçak elektrik tertibatı yok. Ben uyuşturucuya verdiğim parayı elektrik parasına veriyorum ve burada 20 ağaç var. İçmek için 20 ağaç sınırınız var denildi. Ben zaten ne zaman birisinden bir şey almaya kalksam orada yakalanıyorum başıma bir bela geliyor, üzerimde yakalanıyorum. Sırf bunun için yoksa ticari maksadı kesinlikle yok" diye savunması pes dedirtti.

SERAYA EL KONULDU

Emlakçı bürosunun alt katında dişi Hint keneviri yetiştirmek üzere gerekli ortamın sağlandığı ışıklandırma ve ısıtıcı sistemleri kurulduğu belirlendi. Buradaki saksılarda 22 kök dişi Hint kenevirinin yanı sıra uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan 1 gram Metamfetamin, 3.92 gr esrar tohumu, 78.15 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği Küçükçekmece Adliyesi'ndeki nöbetçi mahkeme tarafından 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Büyükçekmece Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

yazik-ülkemize-ne hale geldik:

ülkenin civisi cikmis ne arasan var yok yok , eskiden atalarimiz abdestsiz yere basmaz kul hakki yemez namus vatan ezan icin yasardi

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title