Haberler

Usta Sinema Sanatçısı Kuzey Vargın, Son Yolcuğuna Uğurlandı

MUĞA'da tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden sinema sanatçısı Kuzey Vargın, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı.

MUĞA'da tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden sinema sanatçısı Kuzey Vargın, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Selda Alkor, "Bir çınar daha gitti. Yakın dostumuzdu. Çok üzgünüm. Sözün bittiği yer burası, diyecek başka birşey yok. O, tarzı ve tavrıyla tam bir sinema yüzüydü" derken Nuri Alço da "Yeşilçam'ın yürekli bir insanıydı. Yeri doldurulamayacak güzel bir insanı kaybettik. Başımız sağolsun" diye konuştu.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Kuzey Vargın için bugün Levent Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cami avlusunda taziyeleri eşi Mücella Vargın, kızı Tuğçe Kuzey Yamak, damadı Barış Yamak kabul etti. 34 yıllık eşini kaybetmenin acısını yaşayan Mücella Vargın, camide basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok üzgün olduğunu söyledi. Vargın, "Çok mükemmel bir insandı. Birkaç yıldır pek iyi değildi ancak son dönemde hastalıkları ağırlaşmıştı. Çok üzgünüm. Buna alışacağız" dedi.

SANATÇI DOSTLARI

Törene başta yakınları olmak üzere sanatçı dostları da katıldı. Cenazede Selda Alkor, Nuri Alço, Nur Sürer, Keremcem, Korhan Abay ile Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy gibi isimler yer aldı.

"YEŞİLÇAM'IN BİR ÇINARI DAHA GİTTİ"

Usta oyuncu Selda Alkor, Yeşilçam'ın bir 'çınar'ı olarak nitelediği yakın dostu Kuzey Vargın'ın tabutu başında dua etti. Gazetecilere açıklama yapan Alkor, Vargın'ın tarzı ve tavrıyla tam bir sinema yüzü olduğunu belirterek, "Hayatı durdurmak mümkün değil. Teker teker gidiyoruz. Özellikle Yeşilçam'a ne kadar saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğini bir kere daha anlıyoruz. İnsanların öldükten sonra kıymetlerinin anlaşılmış olması hiçbir şey ifade etmiyor. Yaşarken gereken sevgi, saygıyı ve ilgiyi göstermek çok önemli. Ayrıca yakın dostumuzdu. Çok üzgünüm. Sözün bittiği yer burası diyecek başka birşey yok. O tarzıyla tavrıyla tam bir sinema yüzüydü. Gidenlerin arkasından bize sadece özlem ve sevgi kalıyor" şeklinde konuştu.

"YERİ DOLDURULAMAYACAK"

"Kuzey abi Yeşilçam'ın duayenlerinden birisiydi" diyen Nuri Alço ise, "Yeşilçam'ın yürekli bir insanıydı. Aile dostumdu. en son Marmaris'te kendisini evinde ziyaret ettim. Hastalığında bile devamlı espri yapan hayatı dolu dolu görmüş geçirmiş çok güzel bir insandı. Birlikte çok çalıştık ve çok güzel anılarımız oldu. Yeri doldurulamayacak güzel bir insanı kaybettik. Başımız sağolsun" diye konuştu. Keremcem de, "Benim abim, babam gibiydi. Farklı biriydi benim için çok üzgünüm. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

KARACAAHMET'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Helallik alınmasının ardından Kuzey Vargın için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Usta oyuncu, Karacaahmet Mezarlığı'nda aile kabristanlığına defnedildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Vargın Selda Alkor Nuri Alço İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title