Haberler

Uşak'ta Kur'an-ı Kerim Gecesi

Uşak İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim Gecesi, ülkenin değişik şehirlerinden gelen hafızların katılımıyla gerçekleştirildi.

Uşak İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim Gecesi, ülkenin değişik şehirlerinden gelen hafızların katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen programa Vali Ahmet Okur ile birlikte il protokolü ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Fuat Altındaş düzenledikleri gecede Kur'an-ı Kerim'in daha iyi anlaşılmasına vesile olmak istediklerini, bu yüce kitabın her yönüyle bir mucize ve ruhların manevi gıdası olduğunu ifade etti.

Gecede konuşma yapan Vali Okur'da; "Birlik ve beraberliğimizin teminatı sınırlarımızı, her bir karışı, her bir toprak tanesi için canlarını kanlarını vatan, din, bayrak uğruna, Allah uğruna veren şehit düşen askerimiz, polisimiz var. Bu vatan evlatları bu yüce değerlerimiz için şehit oldular. Bizler eğer gelecekte de ayakta kalacaksak birlik beraberliğimizi sürdürebilmek için Kur'an-ı bir rehber olarak iyi anlamalı, onu özümsemeli, onun emrettiği gibi kardeş olduğumuzu hiç unutmamalıyız. Sizlere çok teşekkür ediyorum, buraya geldiniz bu güzel davete icabet ettiniz. Unutmayın ki Kur'anı anlamaya her zaman hatırlamaya her zaman yaşamaya hayatımızda ona yer vermeye ihtiyacımız var. Kur'anın o yüce mesajını içimize sindirmeli sadece dinlemeyle kalmamalı, onu hayatımızın eksenine yerleştirmeliyiz. Bu güzel buluşmanın hayırlara vesile olmasını diliyor, programımızda yer alan kıymetli hocalarımıza, hafızlarımıza da teşekkür ediyorum." Dedi.

Programa katılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi İmam Hatibi Mehmet Bilir, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı üyesi Uşaklı hafız Yaşar Cuhadar, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Dünya 1.si Hafız Ali Tel, Emekli İmam Hatipler Hafız Celal Yılmaz ve Selim Yıldız, ezan, kaside, Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundular. Düzenlen gece davetliler arasında bulunan Kütahya İl Müftüsü Yusuf Gül'ün yaptığı dualarla sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Altındaş Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title