Haberler

Urfalı Hikmet, Milyoner'e damga vurdu! Bir tebrik de Bakan Kasapoğlu'ndan geldi

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Urfalı Hikmet Karakurt 125 bin liralık soruya doğru cevap vererek sosyal medya gündemine geldi. Karakurt, gelecek programda 2 soru daha bilirse 1 milyonluk ödülün sahibi olacak. Hikmet'in başarısını tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, "Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın dün yayınlanan bölümündeki yarışmacılardan biri Hikmet Karakurt oldu. Şanlıurfa'dan gelerek yarışmaya katılan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt'un başarısı sosyal medya gündeminde yer aldı.

8 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt, 125 bin lira değerindeki ''1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?'' sorusuna doğru yanıt verdi.

Urfalı Hikmet'in Kim Milyoner Olmak İster'deki başarısı bakanın da dikkatini çekti

250 bin liralık soruya geçen Karakurt, gelecek hafta 250 bin TL'lik soruya cevap verirse milyoner olması için 1 sorusu kalacak.

KARDEŞLERİNİN EĞİTİM MASRAFINI KARŞILAYACAK

Annesi Halime Karakurt ile programa katılan üniversite öğrencisi Hikmet Karakurt, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun "Kazanacağın ödülle ne yapacaksın?" sorusuna verdiği yanıt ile herkesi duygulandırdı. Karakurt, kazanacağı ödül ile kardeşlerinin eğitim masraflarını karşılayacağını söyledi.

"UMUDUMUZ BAKİ KALACAK"

Hikmet'in başarısı Gençli ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da dikkatinden kaçmadı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Bravo Hikmet! Azim, sebat ve tevazu. Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak" dedi.

Urfalı Hikmet'in Kim Milyoner Olmak İster'deki başarısı bakanın da dikkatini çekti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Şanlıurfa Karakurt Haberler

500

Yorumlar (120)

Şükran:

Programı izledim, inşallah en büyük rakama ulaşırsın. Nereli ve kim olursa olsun hepimiz Türk bayrağı altında yaşıyoruz ve kardeşiz. Gayet güzel Türkçe de konuşuyor , ihtiyacı da var güle güle harcasin iyi bir ailede yetişen vatansever bir Türk genci gördüm ??

164
33
yanıtYanıtla
HAKAN E.:

Aynen güzel kardeşim. Zaten bizi birbirimize düşürmeye çalışanların maskesi düştük. Artık yeni nesil daha bilinçli çok şükür tamamen bitti bitecek çok az cahil insanda kaldı ayrımcılık bölücülük işi onlar da inşallah doğruyu görecek

yanıt3
yanıt0
Oktay:

Gerçekten helal olsun dimi

yanıt1
yanıt0
Çiğdem Nurcan:

Nereli olursan ol, hepimiz Türk bayrağı altında hepimiz kardeşiz. Seni yürekten kutluyorum. Kardeşlerinin eğitimi için harcaması da gurur verici. Ne mutlu onu yetiştiren aileye, SĞlıkla harca güle güle harca sevgili Hikmet yolun açık olsun.

yanıt1
yanıt1
Emin ÖZDAĞ:

Helal olsun sana koçum, Urfada Oxford vardıda sen mi gitmedin başaracağına adım gibi Eminim yolun açıkolsun Başarılar Seninle..!!!

126
30
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Primci

yanıt0
yanıt0
Koncuy:

Oxforda gerek yok zaten. Azim olsun yeter ki... Yeter ki aileler çocukları ile ilgilenip destek olsunlar. Tebrikler bu arada. Çünkü Urfa da eğitim seviyesi çok düşük. Başarıları daim olsun..

yanıt2
yanıt0
fatih:

beton blok kırma ne ama degilmi 125binlik soru böyle saçma bilgi sorulmamalıydı

yanıt4
yanıt0
Sami:

Inşallah başarılı olur. Kolay gelsin demekten başka bir şey kalmıyor

127
19
yanıtYanıtla
Yasar:

Güzel insanlar hep kazansın

yanıt1
yanıt0
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title