Haberler

Ünlülerden Sihirli Dokunuş

TOÇEV 'in 'Farkında mısınız? Dokunuyoruz!' kampanyası için poz veren Selin Demiratar, "Çocuklara destek olmak, hayatta en mutlu olduğum an" diyor.

Genç oyuncu Selin Demiratar, TOÇEV'in maddi imkansızlıklar sebebiyle okuyamayan çocuklara destek için başlattığı 'Farkında mısınız? Dokunuyoruz!' başlıklı kampanyasına destek verdi. Cengiz Abazoğlu'nun kampanya için tasarladığı tişörtleri giyerek poz veren Demiratar, minik hayatlara dokunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İşte, bu sezon atv'nin 'Huzur Sokağı' dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Demiratar'ın anlattıkları...

Sosyal sorumluluk projelerinde olmaya hep özen gösteriyorum. Elimden geldiğince tüm canlı varlıkların hayatlarına dokunmaya çalışıyorum, ağırlıklı olarak da çocuklarınkine... Onlar toplumun temel taşı ve doğru eğitilmesi gereken varlıklar. Bunun için bu projeyle çocuklara dokunuyorum. Yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında olmak, onların hayatlarına dokunmak isterim.

HEPSİ ÖYLE AKILLI Kİ...

Farkındalığı artırmak adına birilerine destek olmak ve bununla beraber destek verdiğiniz kişilerin gözlerindeki umudu, mutluluğu ve özgüveni görmek hayatta en mutlu olduğum anlar... Her bir çocuğun yüzünde tebessüm oluşturabilmek çok mutluluk verici ve paha biçilemez.

Bazen hayatın o koşuşturmacası içinde etrafımızda olan bitene seyirci kalıyoruz. Bu tür projelerin farkındalık yaratması sayesinde daha geniş kitlelere ulaşılıyor. Vakıflar ve sosyal sorumluluk projeleri daha da fazlalaşmalı. Bireysel olarak birkaç kişiye ulaşabiliyorken, bu tür projelere verdiğin desteğin doğru yere ve milyonlarca insanın hayatına dokunduğunu bilmek çok önemli.

TOÇEV'in destek olduğu çocuklar beni dizi setinde ziyaret ettiler. İki saat boyunca hem benimle hem de diğer oyuncu arkadaşlarımla sohbet ettiler, sorular sordular. Hepsi öyle akıllı ve güzel ki, sevmeye doyamadım.

Cengiz Abazoğlu'nun tasarladığı tişörtler içinden, beyaz üzerine mor çiçekli olanı seçtim. Yardım için bu tişörtleri alacak kişiler hem projeye destek vermiş, hem de severek giyebilecekleri bir tişörte sahip olmuş olacaklar. Umarım bol satış olur ve birçok çocuğa eğitim imkanı sağlanır.

GELİRİN TAMAMI TOÇEV'E AKTARILACAK

Okumak isteyen ama ailelerinin maddi durumu nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara destek veren TOÇEV, 'Farkında mısınız? Dokunuyoruz!' kampanyası için ünlü isimlerle işbirliği yaptı. Modacı Cengiz Abazoğlu kampanya için çiçekli tişörtler tasarladı. Kampanyaya destek veren Bade İşçil, Deniz Akkaya, Merve Boluğur, Selin Demiratar, Pınar Tezcan gibi ünlü isimler bu tişörtleri giyerek poz verdi. Kampanyanın fotoğraflarını Lara Sayılgan çekti. Farklı renklerdeki begonvil desenli tişörtler, Türkiye genelindeki 40 adL mağazasında ve www.adilisik. com adresinde satışa çıktı. 39.90 liradan satılan tişörtlerden elde edilecek gelirin tamamı, çocukların eğitimine destek vermek üzere TOÇEV'e bağışlanacak.

(Alem dergisi)

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cengiz Abazoğlu Selin Demiratar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title