Haberler

Ünlü Sinema Oyuncuları Hayranlarıyla Buluştu

6. Malatya Uluslararası Film Festivali’ne katılan ünlü sinema oyuncuları Perihan Savaş, Selda Alkor ve Serdar Gökhan Malatya Park AVM’de hayranlarıyla bir araya geldi.

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'ne katılan ünlü sinema oyuncuları Perihan Savaş, Selda Alkor ve Serdar Gökhan Malatya Park AVM'de hayranlarıyla bir araya geldi.

6. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen ünlü sinema oyuncuları Malatya Park AVM'de Malatyalı sevenleri ile bir araya geldi. Etkinlikte kitabını imzalayan ünlü sinema oyuncusu Selda Alkor, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Ünlü sinema oyuncusu Perihan Savaş ve Serdar Gökhan da minder sohbetinde sevenleri ile buluştu. Perihan Savaş, onur ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Serdar Gökhan ise 51 yıl sonra bir onur ödülü aldığını belirterek, unutulmamanın en güzel şey olduğunu ifade etti. Gökhan, Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah karakterinin canlandırdıktan sonra dizinin ardından Süleyman Şah diye tanındığını ve yeni bir unvan kazandığını ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Perihan Savaş Serdar Gökhan Malatya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title