Haberler

Ünlü Şarkıcının Yeni Klibi Çalıntı Çıktı

Güncelleme:

Söz ve müziği kendisine ait olan 'Boza Boza' isimli şarkısı için hapishanede mahkûm olarak objektiflere poz veren ve klip çeken Soner Sarıkabadayı'ya büyük şok.

Söz ve müziği kendisine ait olan'Boza Boza' isimli şarkısı için hapishanede mahkûm olarak objektiflere poz veren ve klip çeken Soner Sarıkabadayı'ya büyük şok. Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Sarıkabadayı'nın yeni şarkısının klibinin ve yeni imajının ünlü Arap şarkıcı Ghazwan Al Fahad'a ait "Haw Haw" adlı şarkının klibinden çalıntı olduğunu yazdı.

SONER SARIKABADAYI NE DİYECEK?

İki klipten de peş peşe görüntü yayınlayan Onur Akay, "Soner Sarıkabadayı'nın aslında bu klibi ve hatta bu imajı da çalıntı. Tam bir yıl önce aynı gün 29 Haziran 2017 tarihinde YouTube'da yaynlanan ve 43 milyondan fazla izlenen Ghazwan Al Fahad'a ait "Haw Haw" adlı şarkının klibini izlerseniz bu durumu fark edersiniz. Çalıntı veya bugünün yeni moda deyimiyle esinlenme mi diyelim bilmiyorum ama Soner Sarıkabadayı'nın bu konu ile ilgili söyleyeceklerini gerçekten merak ediyorum doğrusu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Soner Sarıkabadayı Onur Akay Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title