Haberler

Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, Bacağını Kırdı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Pınar Aylin evinin bahçesinde kaza geçirdi. Bacağını kıran Aylin, kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

Şarkılarıyla 90'lara damgasını vuran Pınar Aylin evinin bahçesinde talihsiz kaza geçirdi. Aylin, kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, Bacağını Kırdı

"SOL BACAK ÇOKLU KIRIK"

Aylin sevenleriyle durumunu şu sözlerle paylaştı;

1 haftalık aradan sonra hastaneden ve Emine hemşiremin kanatları altından merhaba! Ayağımda titanyum bir çivim var artık çünkü sol bacak çoklu kırık..! Geçen salı Mayayla birlikte eve dönmüşken, bahçede Mira (3 köpeğimizden biri) fazla sevgiden üzerime koşarak ayaklarımı yerden kesip taşa kafa üstü uçmama sebep oldu ve acıdan düştüğüm yerde öylece kaldım. Daha sonrasını ve detayları ara ara paylaşacağım çünkü artık iyiyim. Şimdilik söyleyeceğim en önemli ve öncelikli şey ise, hep aradığımız o paha biçilemez şeyin aslında elimizde olduğu ve sağlıklı her anımız için çok ama çok şükretmemiz gerektiği.

Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, Bacağını Kırdı

Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, Bacağını Kırdı

Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, Bacağını Kırdı

Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, Bacağını Kırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Pınar Aylin Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

BU KİİİMM DDD:

HASTANEDE Kİ RESİMLE DİĞER RESİMLER HİÇ BENZEMİYOR KARIŞIKLIK VAR BENCE

13
4
yanıtYanıtla
kim bunlar:

devlet nişanı verilmeli bu sanatcılarımıza. bunlar çok büyük sanatcılar ki bizi gurulandırıyorlar. çünkü bunlarda olan ses hiç kimsede yok. çünkü bunlarda ses yok. makine sesi yaratılıyor yoksa sesleri çok cırtlaktır. sonra bunlar çok ahlaklıdırlar. evlilk dışı ilişkiler, evli kocaları ayartmak, evli aileleri peişan etmek bunların asli görevidir. çünkü bunlar sanatcıdır. mahrem yerlerine kadar gösterirler çünkü bunlar sanatcıdır hem de çok büyük. ilkokul terkdir. hiç bir ses eğitimleri yoktur

8
6
yanıtYanıtla
zeytinyağı gibisin:

kibre bak tanıyorum var mı? ler lar hâlâ genelleme çünkü kim kim umrunuzda değil sizin gözünüzde her ünlü güzel kadın fantezi malzemesi! ismi pınar aylin değil mefaret üstünses olsa kalın tuvaletler giyse büyük sanatçı mı olacak? traktör motoru gibi ses çıkarmayınca sesi yok mu oluyor? ünvyi 20 yaşında bitirmiş insana ilkokul terk demene ne demeli? şu Türk milletinin altı boş çokbilmişliğine bitiyorum. ahlakta söylediğin şeyler çoğu ünlü için geçerli olabilir ama bu kadının günahını alıyorsun.

yanıt3
yanıt0
gülay:

biz onun şarkılarıyla büyüdük doksanlar sanatçılarının hepsi yeteneklidir terbiyelidr bugünkülere benzemzler tanımıyosanız konuşmayın

yanıt3
yanıt0
sen ne saçmalıyorsun:

tanımadığın etmediğin insanlar hakkında ahkam kesip duruyorsun. doksan kaç senesinde neyin makinesi? işiniz gücünüz genelleme hey Allah''ım.

yanıt6
yanıt1
SEN ESAS NE SAÇMA İNSANSIN:

aman sen iyi tanıyorsun bu üstün eşsiz sanatcıları. aman da aman. gerçekleri söyleyince saçmalıyoruz. var mı sesleri? YOK. var mı eğitimleri? YOK var mı ahlakları. Yok. doğruları söyleyince saçmalıyoruz. hemen gömme. hemen yok etme. şu çıplak baldıra iki laf etde görelim bakalım çok bilmiş danngalkk

yanıt1
yanıt4
KOCAELİSPOR:

UNLU DERKEN ANLAYAMADIK TANIYAMADIN NERESI UNLU KIMDIR BU

6
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

AMAAAN AMAAAN, NE KADAR ÇOK ÜZÜLDÜM BİR BİLSENİZ.

6
4
yanıtYanıtla
misafir1:

çok merak ediyorum gerçekten insanlar otu şunu bunu ne yaptı ne yedi burnu aktımı merak ediyormu?? bunlar sözde sanatcı . üretim sıfır. . .

3
5
yanıtYanıtla
deliler gibi:

merak ediyorsan, internet elinin altında. oturduğunuz yerden herkese çamur atmaktan başka yeteneğiniz var mı?

yanıt3
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title