Haberler

Ünlü Şarkıcı Gwen Stefani'nin Kıyafeti Çok Konuşuldu

Güncelleme:

Gwen Stefani, ilginç kıyafet seçimiyle ilgi odağı oldu. Ünlü şarkıcı yarı transparan bluzunun altına renkli, asimetrik bir etek tercih etti.

Stefani, önceki akşam bir gece kulübüne girerken objektiflere takıldı. Yarı transparan bir kıyafet tercih eden Stefani'nin son derece formda olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Stefani gece için ilginç tasarımlı bir kıyafet seçerek, yarı transparan bluzunun altına renkli, asimetrik bir etek giydi.


Rengarenk eteğin bir kısmı transparan bir kısmı da siyah fırfırlarla süslüydü.

KIYAFETİYLE GECEYE DAMGA VURDU

File çorap ve siyah stiletto ile kıyafetini tamamlayan Stefani birçok tarzı bir araya getiren bu kıyafetiyle çok konuşuldu.


Üç çocuk annesi 46 yaşındaki Stefani partide çekilen pozlarını da sosyal medya sayfasında paylaştı. Stefani'nin hayranları "Sanki 20'li yaşlarında gibi görünüyorsun" diyerek şarkıcıya övgüler yağdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

pioıu:

bazen bunlarda beyin varmı dye düşünüyorum.

12
3
yanıtYanıtla
asjdhs Mobil-ANDROID:

desene hayvanlar daha medeni

7
5
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

AYNI HADİSE. . . . . . YERİM İKİSİNİDE!!!!!

2
6
yanıtYanıtla
HARBİDEN TAŞ TAŞ )):

25 YAŞINDA HATUNLAR VAR SAĞDAN YOLDAN SARKMIŞ KADIN 46 YAŞINDA 3 ÇOCUK DOĞURMUŞ HALA FİZİK 10 NUMARA ŞAŞIRDIM ŞAHSEN :))

6
1
yanıtYanıtla
nası yani:

hangi kıyafet :)

2
5
yanıtYanıtla
....:

İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

3
1
yanıtYanıtla
Deliyiz deli:

Sen bunu haber yaptın ya işte o yaratık amacına ulaştı.

0
4
yanıtYanıtla
.:

size ne oluyor belki kadının içi cayır cayır yanıyor . ona göre birini bulma gayretindedir .

2
1
yanıtYanıtla
Başarılı bir yıldız yolu açık olsun:

Örnek alınması gereken bir sanatçı. Yaşam tarzı, sanatı ve güzelliği her daim ön planda. Gençlerimiz kendilerini geliştirip, Adriana Chechik, Dahlia Sky, Keisha Grey, Veronica Avluv, Juelz Ventura gibi geleceğin starı olabilir. Sosyal medyayı iyi kullanıp şöhret basamaklarını hızla tırmanmak gerekir. Beğenerek takip ettiğimiz güzel yıldızlardan biridir.

1
2
yanıtYanıtla
ilyas:

ne içtin olum sen madem bu kadar zekisin sen git meşhur ol :))

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title