Haberler

Ünlü Şarkıcı Anca Pop, Boğularak Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Romanya-Kanada kökenli şarkıcı Anca Pop, arabasının Tuna Nehri'ne uçması üzerine boğularak hayatını kaybetti.

Yeni yıl öncesi ailesini ziyaret için yola çıkan Romanya- Kanada kökenli şarkıcı Anca Pop, arabasının nehre düşmesiyle hayatını kaybetti.

TUNA NEHRİ'NDEN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Yeni yıl öncesi ailesini ziyaret için yola çıkan genç şarkıcının kız kardeşi kendisinden haber alamaması üzerine polise haber verdi. Anca Pop'u bulmak için seferber olan polis Romanya'daki Tuna Nehri'nde bir aracın düştüğünü ortaya çıkardı. Yapılan incelemeler sonucunda sudan şarkıcının cansız bedeni çıkarıldı.

Ünlü Şarkıcı Anca Pop, Boğularak Hayatını Kaybetti

GORAN BREGOVIC İLE TANIŞINCA HAYATI DEĞİŞTİ

Müzik hayatına 2004 yılında başlayan şarkıcının hayatı, 2008 ünlü sanatçı Goran Bregovic ile tanışması ve albümü için beraber çalışmaları sayesinde değişmişti. Ünlü şarkıcının özellikle Japonya'da büyük bir hayran kitlesi bulunuyordu.

Ünlü Şarkıcı Anca Pop, Boğularak Hayatını Kaybetti

Ünlü Şarkıcı Anca Pop, Boğularak Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Romanya Kanada Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

Analiz:

Genç bi sanatçı acı bi şekilde hayatını kaybediyor, bizimkiler kadın cennete mi gidecek cehenneme mi onu tartışıyor. Sanane be adam, cehenneme giderse senin ateşin mi azalacak, gerizekalı. . . Toprağı bol olsun, üzüldük insan olarak. . .

70
13
yanıtYanıtla
erol:

toprağı bol olsun ne demek . topraktan bol ne varki

yanıt2
yanıt2
ahmet:

toprak oldu gitti ne olurdu bi kere w. erseydi

5
40
yanıtYanıtla
tüh:

yazıklar olsun sana

yanıt8
yanıt2
ahmet:

boş yapmayın çok güzel ölen kişi ve eminim herkes hakkını vermek isterdi

yanıt2
yanıt2
kayserili:

bizene sanane türkiyeye ne

20
23
yanıtYanıtla
Zaza:

Kardes sana muslumanligi kim ogretmise oda senin gibi modern muslumanmis bak kardes her muslumsnin ahireti kurtulacak diye birsey yok oyle musluman ol kurtul ohh ne ala cakma hocalardan din ogrenme

27
6
yanıtYanıtla
Karslı:

hade lan ordan cahil zaza git biraz ilim irfan ögrende konuş.

yanıt3
yanıt10
hasan:

ilim için önce akıl olacak bilgi olacak ve FEN bileceksın zırtapoz, boş kafayla Kuran okusan ne yazar, onuda gider arapça ezberlersin, anlamadan bilmeden, konuşmada uza boş kafalı Karslı. . .

yanıt3
yanıt8
Dürbünlü:

Keşke Ölmeden Önce Müslüman Olsaydı,,Hiç Olmazsa ahirette mutlu olurdu.

13
18
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title