Haberler

Türk pop müziği sanatçısı Serpil Barlas yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Serpil Barlas, 64 yaşında kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti. Barlas'ın cenazesi, 22 Şubat'ta Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Serpil Barlas, dün gece saat 23.00 sıralarında Beşiktaş'taki evinde akşam yemeğinin ardından ritim bozukluğuna bağlı kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Barlas'ın cenazesi, 22 Şubat Pazartesi günü Feriköy Mezarlığı'nda anneannesi Macide Balkış'ın bulunduğu aile kabristanına defnedilecek.

SERPİL BARLAS KİMDİR?

Sanat kariyerine 1960'lı yıllarda şehir tiyatrolarında başlayan Serpil Barlas, dönemin ünlü orkestralarına solistlik yapmıştır. 1970 yılında Altın Ses Yarışması'nda ikinci olan Barlas, 1976-1978 yılları arasında birkaç tane 45'lik plak hazırlamıştır. 1980'li yıllarda seslendirdiği şarkılarla büyük bir hayran kitlesi yakalayan ve üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle de gündem yaratan usta sanatçı, ABD'ye yerleşerek uzun yıllarda burada çalışmalarını sürdürdü. Ünlü kompozitör Uğur Dikmen ile evli olan Barlas, aynı zamanda Türk Sanat Müziği'nin assolistlerinden Aysel İpar'ın da kızı. Serpil Barlas, bir single çalışması için nisan ayında stüdyoya girmeyi planlıyordu.

Türk pop müziği sanatçısı Serpil Barlas yaşamını yitirdi.

Türk pop müziği sanatçısı Serpil Barlas yaşamını yitirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Beşiktaş DHA Haberler

500

Yorumlar (28)

cuma:

fani dunya guldurur aglatir sonun da verdigi cani geri alir

19
8
yanıtYanıtla
Nazım:

MAL DA YALAN MÜLK DE YALAN VAR BİRAZ DA SEN OYALAN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

15
7
yanıtYanıtla
çetin:

nur içinde yatsın . Allah rahmet eylesin.

14
7
yanıtYanıtla
ÇETİNE CVP:

Öyle bir Nur içinde yatıyorki sen rahat ol onu hiç düşünme sen kendini düşün anlaşılan oki seninde Hak dinle Hak yolla pek ilgin yok olsaydı o şekilde boş konuşmazdın.

yanıt2
yanıt5
CETİNE CEVAP VERENE CEVAP:

Sen önce hak dinine bir bak biadi bırakta sorgula yobazlık yapıp laf yetiştiricene terör icinde senin hak dediğin önce kendine birbak

yanıt1
yanıt0
FANİ DÜNYA:

Bir varmış bir yokmuş, Allah rahmet eylesin. .

16
4
yanıtYanıtla
Serdar:

Ruya gibi mekani cennet olsun

yanıt8
yanıt2
Meral:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim sevdiklerine sabırlar versin

10
10
yanıtYanıtla
MERALA CVP:

“Yoksa kötülükleri işleyip duranlar, kendilerini iman edip sâlih ameller yapanlarla bir tutacağımızı mı sanıyorlar? Hayatları, ölümleri ve ölümden sonraki durumları aynı olacak, öyle mi? Ne kötü hüküm veriyorlar!” (Câsiye 45/21)

yanıt12
yanıt5
Berber reşit:

Meraka cevap yazana sen cehennem zebanisimisin dini bilmeyip kendine göre yorumlayan şeytanmısın herkesin cenneti cehennemi sanane yobazzzzzz

yanıt13
yanıt8
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title