Haberler

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Çukur, dün akşam 111. bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet'in geri dönmesiyle işler karıştı. Final sahnesinde ise Yamaç'ın kaçırdığı Cengiz Erdenet, canına kıydı. Usta oyuncu Mustafa Avkıran ise Çukur'dan ayrılmış oldu.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Mustafa Avkıran, Nejat İşler, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

MASKELİ BİRİ, CUMALİ, MEKE VE YAMAÇ'I YARALADI

Çukur'da babası Cengiz Erdenet'le konuşan Çağatay, yeniden işlerin başına geçebilmek için geri döndü. Cengiz Erdenet'in otelde kaldığını öğrenen Koçovalılar ise baskın düzenledi. Ancak Çağatay'ın kendilerini korumak için yurt dışından getirdiği siyah maskeli dövüşçü, kurduğu tuzaklarla Koçovalılar'ı tek başına kaçırdı. Cumali, Meke ve Yamaç'ı da yaralayan gizemli kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti

ÇUKUR'DA BÜYÜK TUZAK

Çağatay ve Kulkan babaları Cengiz Erdenet'in devrinin bittiğini düşündükleri için beklenmedik bir karar aldı. Yamaç'ı arayan Kulkan, Cengiz Erdenet'in otele döndüğünü ve bu sefer hiçbir tuzak olmadan kendisini alabileceklerini söyledi. Şirketin başına geçmek isteyen Çağatay, Kulkan'la birlikte plan yaparak Cengiz Erdenet'i Koçovalılar'a teslim etti. Tüm adamlarını otelden çeken Çağatay, babası Cengiz'i tek başına ve silahsız bir şekilde bıraktı. Yamaç ve Cumali ise otele gelerek Cengiz Erdenet'i kaçırdı.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti

CENGİZ ERDENET ÖLDÜ

Yamaç, Cengiz'e mahalleyi zehirlediği maddeyle ya da silahla ölme şansı sundu. Cengiz Erdenet ise zehirlenmek yerine silahla kendini vurarak intihar etti. Böylece Çukur'da Cengiz Erdenet rolünü oynayan ünlü oyuncu Mustafa Avkıran da 111. bölümde diziye veda etti.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Kolçak Köstendil Aras Bulut İynemli Mustafa Avkıran Nejat İşler Haberler

500

Yorumlar (42)

6.FİLO:

Keşke Çukur dizisi seyirciye veda etse.

25
9
yanıtYanıtla
Mp:

Selimi olduren cagatay.,,,suya zehir koyan kulkan,, Ama nedense ogeday ve babasi oluyor,,cok sacma bitsin bu sacma dizi ,,hic tadi yok hic aksiyon yok Sonunu getiremediler

16
10
yanıtYanıtla
AFYONLU:

ÇUKURLARDA BOĞULUN İNŞALLAH BIKTIK İĞRENDİK ŞU DİZİDEN TİKSİNDİK ARTIK

12
14
yanıtYanıtla
Kuzeyy:

Zevkler ve renkler tartışılmaz...sen git a haberi izle bynsz

yanıt13
yanıt4
Vatandaş:

Git acunu zengın et boş boş yarışmalarını izle sms at

yanıt14
yanıt3
006:

Izleme kardeşim o zaman neden beddua ediyorsun ki, isteyen istediği diziyi kadın programını haber programını izler kime ne

yanıt13
yanıt3
Osman:

Lütfen bu mafya dizilerini kapatın ülkemizin gençlerine kötü örnek oluyorlar gençler bu diziler yayınladığında hepsinin elinde tespih siyah takım elbise giyinip tv lerin karşısına geçiyorlar birde bu dizilerde bu insanların işi gücü yokmu hepsinin altında bmc mercedes jip gençlerimizde bu hayallerle büyüyorlar toplumsal bir sorun Gercekten ayrıca aşiret filmleri kınıyorum

10
12
yanıtYanıtla
MADEM ÖYLE KATİLLERE DE AF İSTİYORUZ:

ÇUKUR, RAMO, EŞKİYA DÜNYAYA DERKEN SOKAKLAR KAN GÖLÜNE DÖNDÜ. HERKESE MÜBAREK OLSUN. BİR AF DAHA ÇIKARIN DA HERKES KENDİLİĞİNDEN EVE KAPANSIN.

16
4
yanıtYanıtla
10:

Diriliş kuruluş battal gazi falan filanda gibi kilicla ve ojla öldürseler neyse ama silah olunca hakkaten olmuyor

yanıt7
yanıt1
Ada sezer:

Diziyi beğenmeyenler ,kimse kafanıza silah dayayıp size zorla izlettirmiyor beğenmiyorsan izleme kardeşim izleme şahsen ben severek beğenerek izliyorum ,inşallah bu sezonda bitmez

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title