Haberler

    Ünlü oyuncu hemen güneş gözlüğünü taktı: Ara sokakta ayakkabı değişimi

    Güncelleme:

    DAHA RAHAT AYAKKABI GİYDİOscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway, önceki gün Santa Monica'da bir ara sokakta objektiflere takıldı.

    DAHA RAHAT AYAKKABI GİYDİ

    Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway, önceki gün Santa Monica'da bir ara sokakta objektiflere takıldı. 38 yaşındaki iki çocuk annesi oyuncu, ayağındaki topuklu botlarını çıkarıp spor ayakkabı giydi.

    GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNİ TAKTI

    Bu arada görüntülendiğini anlayan Hathaway, bir an durup güneş gözlüklerini çıkarttı. Sonra da ayakkabı değişimine devam etti. Spor ayakkabılarını giyen ünlü oyuncu, sonra yoluna devam etti. Kocası Schulman, bagajı yeniden yerleştirirken Hathaway'a yardım etti.

    İKİ ÇOCUKLU MUTLU EVLİLİK

    2012 yılında evlenen Anne Hathaway ve Adam Schulman, Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olarak biliniyor. 2012 yılında evlenen çift, iki çocuk sahibi. Hathaway ve Schulman'ın Jonathan ve Jack adında iki tane erkek çocuğu bulunuyor.

    YENİ PROJEYLE GÜNDEMDE

    Anne Hathaway, son günlerde yeni projesiyle gündeme geldi. Güzel oyuncu, Morgan Freeman, Helen Mirren'ın da yer aldığı kalabalık bir kadro ile birlikte Solos adlı yapımla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    'AĞIR ELEŞTİRİLER GÜÇLENDİRDİ'

    Güzel oyuncu, geçtiğimiz ay da internet üzerinden kendisine yöneltilen ağır eleştirilere yaklaşımıyla ilgili olarak konuşmuştu. Hathaway, bu tür eleştirilerin kendisini daha güçlü bir insan haline getirdiğini söyledi.

    'BUNLAR BENİ GÜÇLENDİRDİ'

    The Sun gazetesine konuşan Hathaway, özellikle de 2012 yılında Oscar kazandıktan sonra kendisine yöneltilen eleştirileri yeniden gündeme getirdi. Sefiller filmindeki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ı kazanan Hathaway, geçmişe dönmek istemediğini belirterek "Ama bunlar, kişisel olarak benim için gerçekten iyi" diye konuştu.

    'KENDİ GÜCÜMÜ FARK ETTİM'

    Hathaway, internet üzerinden kendisine yönelen bu saldırıların, kendi gücünü keşfetmesini sağladığının altını çizdi. Anne Hathaway "Böylece bu gücün kendinden geldiğinin farkına vardığını da" belirtti.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Anne Hathaway Santa Monica Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title