Haberler

Ünlü Oyuncu Gamze Özçelik, Tesettüre Girdi

Güncelleme:

Oyuncu Gamze Özçelik, Hempa Çocuk Derneğinin düzenlediği ödül törenine katıldı. Özçelik, ilk defa tesettüre görüntülendi.

Oyuncu Gamze Özçelik, Hempa Çocuk Derneğinin düzenlediği ödül törenine katıldı. Gamze Özçelik ilk defa tesettürle görüntülendi.

Ünlü Oyuncu Gamze Özçelik, Tesettüre Girdi

STK TEMSİLCİLERİNE ÖDÜLLER VERİLDİ

Hempa Çocuk Derneğince, "Türkiye Çocuk Hakları ve Duyarlılık Ödülleri" töreninde çocuk hakları konusunda duyarlı haberlere imza atan medya ve STK temsilcilerine çeşitli ödüller takdim edildi. Hempa Çocuk Derneği Başkanı İbrahim Enes Duruay, dünyanın dört bir yanında çocuklara daha güzel bir gelecek sunmak için duyarlılık gösteren medya mensupları ve kurumlara teşekkür etmek için ödül törenini düzenlediklerini söyledi.

Ünlü Oyuncu Gamze Özçelik, Tesettüre Girdi

İLK DEFA TESETTÜRLE GÖRÜNTÜLENDİ

Törende "Öncü Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Umuda Koşanlar Derneği (UMHD) adına oyuncu Gamze Özçelik aldı. Özçelik ilk defa tesettürle görüntülendi.

Ünlü Oyuncu Gamze Özçelik, Tesettüre Girdi

"DUA EDİN CANLAR. ÇOK İSTİYORUM"

Oyuncu 23 Nisan 2017 tarihinde Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta "Alemlerin nuru, yolumuzun güneşi Efendimiz, Ya ResulAllah... Sevdan sevdamız, yolun yolumuzdur. Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın, ayaklarımızı sabit kılsın. Miraç Kandilimiz hayırlara vesile olsun... Dua edin canlar. Çok istiyorum. Ucunda rızaya bir adım daha yaklaşmak var." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü Oyuncu Gamze Özçelik, Tesettüre Girdi

"KAPANMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM"

Özçelik daha önce, "Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim" ifadelerini de kullanmıştı. Daha önce verdiği bir röportajda Özçelik, "Her zaman kırılgan, sahtelikten hoşlanmayan, gerçeği arayan bir yapım vardı. Allah inancı kalbime konmuştu çok şükür. Ama sadece ne şekilde inanmam ve uygulamam gerektiğine bu kadar hakim değildim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (210)

SİZCEE?:

ŞÖHRET BASAMAKLARINI ÇIKARKEN KIRDIĞI FINDIKLAR NE OLACAK?AFFOLDU MU ŞİMDİ HEPSİ?TAMAM MI?TEMİZ Mİ? ŞİMDİ?SARHOŞ OLUP VİLLADA GİZLİ KAMERA FUHUŞ GÖRÜNTÜLERİNİ FALAN ALLAH AFFETTİ Mİ? ONDAN DAHA TEMİZ YAŞAYAN HIRİSTİYANLIĞI BENİMSEYEN BİRİSİ CEHENNEME GİDİP YANARKEN , GAMZE CENNETTE IRMAK KENARINA UZANIP, SÖĞÜT AĞACI GÖLGESİNDE CENNET MEYVALARINDAN TADIP, NURİLERLE Mİ ÖDÜLLENDİRİLECEK?

11
41
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Ona sen mi karar vereceksin? Bir kere yanlış yapan o zaman ömür boyu yanlış yapsın, hiç geri adım atmasın. Tövbe ettikten sonra kul hakkı hariç tüm günahların affolabileceğini herkes bilir.

yanıt16
yanıt5
KAAN:

ÇOK GÜLDÜM ÇOK KOMİKSİN BAM TELİNE VURMUŞSUN MALESEF MİLLETİMİZİN PARA İÇİN YAPAMIYACAĞI BİRŞEY YOK YÜZÜ UNUTULUNCA KAPILAR ARDINDA KALINCA ÜNLÜLERİN İLK BAŞVURDUĞU ŞEY TESETTÜR

yanıt4
yanıt14
BENCEE!:

Sen ona buna ne oldu affoldu mu diye kafa yoracagina kendi isine bak, hayatini en dogru sekilde yasa. Hatalari olmustur onlarin farkina varip dogruya yönelmeye calisiyordur, daha güzeli var mi. Hatasinda israr etmesi daha mi iyiydi? Hemen kirlileri ortaya dökecegine baskasinin (onun) adina mutlu olmaya calis biraz. Bu kadar kurtlu olmasin iciniz.

yanıt7
yanıt0
savunan adam:

Allah c. c tevbeleri kabul eder sen kimsinki bunu sorgulamya çalışıyorsun napsaydı ömür boyu aynı rezilliğimi yaşasaydı

yanıt12
yanıt0
....................:

günahından haberin olur ama tövbesinden haberin olmaz !!! PEKİ ALLAH AFFETTİYSE NE YAPACAKSIN. . .

yanıt10
yanıt0
SANANE:

Bunun kararini sen vermeyecegine göre, seni bu kadar alakadar da etmemeli. Allahin takdiri.

yanıt7
yanıt0
sencee?:

Herkes hata yapabilir Tövbe edip tekrar yapmamak gerekir. Bu Allah ile kulu arasında. Günahkar oldum diye öyle yaşayıp öyle mi ölmeli insan. . . Herkes biraz da kendine bakmalı. . . Hatanın ve günahın neresinden dönersen kârdır kardeşim. . .

yanıt7
yanıt0
Alaledele Biri:

Gamze Hanımı bilmem, Allah hepimize merhamet etsin ama metniniz baştan aşağıya fitnelik fesatlık kokuyor. İnsanları bu denli kışkırtmak, kulun ayıbını açmak ve dahası ne denli affedilecek bir yeri var, merak ediyorum.

yanıt8
yanıt1
:

Ya sen bu düşüncelerinle kul hakkına girdiysen. Olayların iç yüzünü bilmiyorsun hırsızın hiçmi suçu yok. Bu kız o olayın üstünü örtüp kabullenip oturabilirdi. Ama yediremedi yakıştıramadı ki davacı oldu. Ceza aldırdı. Allah kulum sadece kul hakkıyla gelmesin demiş. Sen aldın artık kul hakkını üzerine, Gamze''nin sıratındaki geçişinide senin gibiler hazırlıyor bence. Kendine bak kendine özüne sözüne benliğine. İlgilenme kimseyle. Kim ne yemiş, ne giymiş Bundan sana ne. Sen kendini besle.

yanıt5
yanıt0
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title