Haberler

Ünlü Oyuncu 'Beni Öldürün' Dedi

Güncelleme:

"İffet" dizisinde Ali İhsan karakterini canlandıran Mahir Günşıray'ın ekipten ayrılacağı konuşuluyor.

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizilerinden İffet'te yakında şok bir ayrılık yaşanacağı iddiası ortaya atıldı. "İffet" dizisinde Ali İhsan karakterini canlandıran Mahir Günşıray'ın ekipten ayrılacağı konuşuluyor.

İddiaya göre Günşıray'ın bu kararı almasına, başrolü paylaşan ve gerçek hayatta sevgili olan Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol neden oldu. Günşıray, bu iki oyuncunun kendisinden fazla para aldığını söyleyerek kendisinin de bölüm başına aldığı ücretin artırılmasını istedi.

Yapımcı firma, oyuncunun bu teklifine olumlu bakmayınca Günşiray da ekipten ayrılmaya karar verdi. Kararını yapımcılara bildiren Günşıray, senaryoda değişiklik yapılarak canlandırdığı karakterin öldürülmesini istedi.

Oyuncunun bu isteğine olumlu cevap veren yapım şirketi, önümüzdeki hafta dizinin senaristiyle bir araya gelip senaryoda yapılabilecek değişiklikleri konuşacak.

YAKINLAŞMALARI RAHATSIZ ETTİ

Söylenenlere göre Mahir Günşıray'ın diziden ayrılmak istemesinde Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol arasında yaşanan kavgaların da payı var. "Sürekli tartışıyorlar, gergin ortamda çalışmaktan yoruldum" diyen ünlü oyuncunun, genç çiftin zaman zaman çekim aralarında yakınlaşıp öpüşmelerinden rahatsız olduğu da iddialar arasında.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

İbrahim Çelikkol Mahir Günşıray Deniz Çakır Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title