Haberler

Ünlü Oyuncu Ayça Erturan Kendisine Ahlaksız Teklifte Bulunan Kişiyi İfşa Etti

Güncelleme:

BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan, kendisine ahlaksız teklifte bulunan sosyal medya kullanıcısını ifşa etti.

Başarılı oyuncu Ayça Erturan, instagram hesabından deniz kenarında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak "Geçip giden zamanları bir yerde bulsam" notunu düştü. Bu fotoğrafın altına ise bir sosyal medya kullanıcısı ahlaksız teklifte bulundu.

"1 GECE İÇİN BİR MİLYON DOLAR"

Güzel oyuncunun fotoğrafını gören bir sosyal medya kullanıcı çirkin bir yorumda bulundu, "Bir gece için bir 1 milyon euro" mesajını yazdı.

Ünlü Oyuncu Ayça Erturan Kendisine Ahlaksız Teklifte Bulunan Kişiyi İfşa Etti

TACİZCİYİ İFŞA ETTİ

Fotoğrafın altına gelen yorumu gören oyuncu, sessiz kalmayarak yorumun ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu "Edep yahu" notuyla paylaştığı fotoğrafla tacizciyi ifşa etti.

Ünlü Oyuncu Ayça Erturan Kendisine Ahlaksız Teklifte Bulunan Kişiyi İfşa Etti

Ünlü Oyuncu Ayça Erturan Kendisine Ahlaksız Teklifte Bulunan Kişiyi İfşa Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ayça Erturan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (84)

hüseyin kaya:

enayi imiş 1 milyon etmez yahu

38
7
yanıtYanıtla
DELİDANA:

lan buna 1 milyon verilirmi malmısınız. .

32
7
yanıtYanıtla
ünal özer:

Bu iifşa etmemiş hava atmış. Sen 1 milyon Euro etmezsin ki

32
3
yanıtYanıtla
X:

sana 1 türk lirası vermem

24
10
yanıtYanıtla
yorumcu:

reklam kokuyor

25
0
yanıtYanıtla
Gavur:

Etmez yahu, çok 1m €.

22
2
yanıtYanıtla
esnaf:

bırakın boş işleri kardeşim. onlar hava civa siz evinize gelirken market manav kasap ihtiyaçlarınızı alabiliyor musunuz ona bakın.

22
0
yanıtYanıtla
HARD:

İKİ MİLYON EUROYU BİLE HAKEDİYOR. . . .

6
16
yanıtYanıtla
BKM:

hadi arada anlaşın. . 1. 250 € olsun :)

7
11
yanıtYanıtla
ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR:

planlı bir olay, kendi reklamını yapmak ve piyasayı yükseltmek amaçlı hareketler bunlar

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title