Haberler

Ünlü Mankenler Zonguldak'ta Mağaza Açılışına Katıldı

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Ünlü Mankenler Mağaza Açılışına Katıldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ünlü mankenler mağaza açılışına katıldı.

Devrek ilçesinde "Sınırlı" isimli bir alış veriş merkezinin açılışına ünlü mankenler Doğa Bekleriz, Seçkin Piriler, Zerrin Taşdemir, Leyla Yaman, Tufan Pehlivan, Gökhan Gözükan ve Kıvanç Tatlıtuğ katıldı. Açılış sonrası mağazanın pantolon reyonuna giden Doğa Bekleriz, üst üste 10 pantolon giyerek, rekor denemesinde bulundu. Çabaları sonrası, pantolonları giymeyi başaran Bekleriz, havanın sıcak olması nedeniyle tekrar pantolonları teker teker çıkardı. Bekleriz ve Piriler'in de aralarında bulunduğu ünlü

mankenler, mağazanın alt katındaki salonda hazırlanan podyumda kıyafetleri tanıttı. Yüzlerce vatandaşın da bulunduğu 570 metrekarelik alt kattaki salonda gerçekleştirilen defilede Bekleriz, gül veren bir kel hayranını kafasından öperek teşekkür etti. Defilede, erkekler bayan mankenlere, kadınlar da erkek mankenlere büyük ilgi gösterdi.

Defile sonrası ünlü mankenler, gazetecilerin siyasetle ilgili sorularını cevapladı. Bekleriz, siyasetle ilgili soruları siyasetçileri aratmayan cevaplar verdi. Bekleriz, "Ben siyasete girmeyeceğim. Benim şarkıcı olmaya ve siyasete girmeye niyetim yok. Sesinizi eğittiğiniz zaman şarkıcı olabilirsiniz. Ama siyaset başka bir şey. Ciddi bir donanıma sahip olmanız gerekir. Ben kendimde o cesareti hissetmiyorum. O donanımı görmüyorum. Olur olmaz, bilmeden her işe atılmanın doğru olduğunu da düşünmüyorum. Benim

profesyonel olduğum, kendimden emin bir şekilde en doğru yaptığım iş, mankenliktir. Vatandaş olarak görevlerimi en iyi şekilde yerine getirmeyi ve kendimi insanlara malzeme yapıp güldürmemeyi tercih ediyorum. Siyasete sıcak bakmıyorum. Kendimi siyasetin içinde düşünemiyorum, örtüştüremiyorum. Çünkü benim sıcak, neşeli, espritüel yapım var. Siyasete girdiğiniz zaman ağır bir protokolle karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu protokolün içerisinde kendimi düşünemiyor ve hayal edemiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığı'nın muhtırası hakkındaki sorulara Bekleriz, "Biz de vatandaş olarak takip ediyoruz. Bir yandan da gelişmeleri takip etmeye çalıştım. İkinci oylamaya gidilecek. Ülkemiz için, bizim için en iyisinin olmasını istiyorum. Direk yorumlar yapmak istemiyorum. Ama çok yakından takip ediyorum. Dans yarışmasında canlı yayında olmamız nedeniyle Genel Kurmay Başkanlığı'nın açıklamalarını dinleyemedik. Laiklik üzerine ağır açıklamalar yaptığını öğrendik" şeklinde konuştu.

Bekleriz, erken seçimle ilgili düşüncesi sorulduğunda ise CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerini baklava yiyerek izlemesini ve erken seçim hakkındaki açıklamalarını hatırlatarak kahkahayı bastı.

Şenay Akay'la tartışmalarıyla ilgili sorulara da barış çubuğu uzatmasına rağmen cevap gelmediğini söyleyen Bekleriz, "En azından birbirimize merhaba diyebilirdik. Kendisinden cevap gelmedi. Benim böyle boş şeylere harcayacak boş zamanım yok. Tekrar barış çubuğu uzatmam. Ben insanlığımı gösterdim. Ondan barış çubuğu gelirse kabul ederim. Herkese açık, kinci bir insan değilim" dedi.

Bekleriz, beraber geldiği manken arkadaşı Seçkin Piriler'i sorularıyla sıkıştırdı. Bekleriz'in 'siyaset ve siyasete atılan mankenler' ile ilgili sorduğu sorulara Piriler, "Asla siyasete girmeyi düşünmüyorum. Fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama girenlerin çok fazla siyasetle alakaları olduğunu düşünmüyorum" şeklinde cevap verdi.

Kimleri kast ediyorsunuz sorusu üzerine Piriler, "Şu an siyasette olanların hepsini" dedi.

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili gazetecilerin sorusuna Piriler, "Yorum yapmak istemiyorum. Benim siyasetle ilgili çok bilgim yok" cevabını verdi.

Bekleriz, dans yarışmasında kendisine oy attığını söyleyen bir bayanı öperek teşekkür ederken, kendisine oy atanların hepsini attıkları oy sayısı kadar öpeceği sözünü verdi. Kendisine 10 SMS attığını söyleyen erkek hayranını, öpmeye başlayan Bekleriz, 5 kez öptükten sonra, "Yoruldum. Öpmek çok yorucuymuş. Vazgeçtim" diyerek başka bir hayranı ile fotoğraf çektirdi.

(FE-İÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title