Haberler

Ünlü Mankenler Gelinlik Tasarımları Sergiledi

İzmir'de yarın açılacak 6.Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın (If Wedding Fashion İzmir) galası, modacı Özlem Süer'in gelinlik defilesiyle yapıldı.

İzmir'de yarın açılacak 6. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın (If Wedding Fashion İzmir ) galası, modacı Özlem Süer'in gelinlik defilesiyle yapıldı.

İzmir Fuarcılık AŞ (İZFAŞ) tarafından yarın açılacak 6. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı dolayısıyla gerçekleştirilen galada, modacı Özlem Süer, 25 parçadan oluşan ilkbahar ve yaz koleksiyonunu sergiledi.

"A New Marvel" adı verilen koleksiyon, İzmir Uluslararası Fuar Alanı salonundaki defileyle kentteki moda severlere ilk kez sunulurken, defilede mankenler Tuğçe Kazaz, Hande Subaşı, Didem Soydan, Beril Kayar, Alona Kral ve Merve Büyüksaraç Rönesans Ajans koreografisiyle podyuma çıktı.

El dokuması danteller, tüller, swarovski taşlarla bezeli işlemelerin yer aldığı gelinlik tasarımları, el yapımı aksesuarlarla sunuldu. Defilede siyah, karamel ve grinin tonlarının kullanıldığı gelinlikler de sergilenirken, klasik duvakların yeniden yorumlandığı tasarımlar dikkati çekti.

Tasarımları dünya moda otoritelerince avantgart, neoromantik, deneysel, kavramsal ve disiplinler arası olarak tanımlanan Özlem Süer, defiledeki koleksiyonunu Londra va Milona'da sergilemişti.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Özlem Süer İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title