Haberler

Ünlü İsimlerin Tanıttığı Çaydan Zehir Çıktı

Güncelleme:

Seda Sayan ve Deniz Akkaya gibi ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından tanıtımını yaptığı Teff tohumlu çaydan kansere neden olan madde çıktı.

Hollywood başta olmak üzere ülkemizde ve dünyada ünlüler tarafından tanıtımı yapılan vesosyal medyada üst üste videoları paylaşılan 'Teff Tohumlu Çay'ın içinden 'zehir' yani sibutramin çıktı. Sağlık Bakanlığı genellikle internet üzerinden satılan çayın satışını yasakladı.

"UZAK DURUN" UYARISI

Ünlülerin özellikle sosyal medya hesaplarından tanıtımını yaptığı Teff tohumlu çaydan kansere neden olan madde çıktı. Buket Aydın'la Kanal D Haber'in özel haberinde gündeme aldığı konuyu ise Dr. Gürkan Kubilay 2. Sayfa programında değerlendirerek, bu tip çayların içinde bulunan diğer zararlı maddeleri de söyleyerek 'uzak durun' uyarısında bulundu.

Ünlü İsimlerin Tanıttığı Çaydan Zehir Çıktı

TEFF TOHUMLU ÇAYIN SATIŞI YASAKLANDI

Binlerce takipçisi olan ünlüler sosyal medya hesaplarından reklamını yapmıştı ancak o çayın içinde sübitramin maddesi bulundu. Bu ürünlerin satışının yasak olduğunu belirten uzmanlar, karaciğer, kalp yetmezliği gibi ciddi hastalıklara neden olarak uzun süreli kullanımda ölümcül olabileceğine dikkat çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (81)

SOSYALIST:

ZATEN INSANLARA FAYDALI OLSA REKLAMINI YAPMAZ BU KASAR TAKIMI

23
0
yanıtYanıtla
BIKTIK SİZDEN:

Bi yeter artık hastalıklı tiplerden kurtulamadık bunlar kendini sanatçı olarak görüyor ama rezil insanlar

18
2
yanıtYanıtla
EGELİ:

BU ÜNLÜ DENEN YARATIKLAR PARA İÇİN HERŞEYİ YAPARLAR. ONLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN PARADIR.VATANDAŞIN SAĞLIĞI UMURLARINDA DEĞİLDİR....

18
0
yanıtYanıtla
SANKi Kim:

Seda Sayan''ı bilim adamı zanneden Zahide Yetiş''i doktor sanan halka sen kurutulmuş tavuk ibiği çayı iç desen dünya para döker içer. Cehalet böyle bir şey işte.

18
0
yanıtYanıtla
Büdü:

Heeeee ya, bi de kendini Columbo''nun disisi sanan bir Columbine var, adini unuttum, hani senaryo da yaziyor, suc isleyenler sanki salak, onun programlarina kosarak gidiyorlar. . . sanki. . . . sanki polis alip götürüyor. . . sanki. . . her neyse. . .

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

ünlüler o çaydan içmeye devam etsinler,,biz fakirlere rize çayı yeter;))

15
0
yanıtYanıtla
NİĞBOLU:

sana ne biraz imanlı ol edepli ol adam ol adam

yanıt0
yanıt2
Ceren:

reklamini yapanlar hepsi tüp mide ameliyatli inaniniz. . . Sahtekar bunlar

yanıt3
yanıt0
xx:

iyide eczanelerde satılıyor nasıl yasak bu anlamadım

13
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

kendileri ne ki reklam yaptıkları ürün ne olsun?

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title