Haberler

Ünlü Oyuncu Gerard Butler, ABD'deki Büyük Yangında Küle Dönmüş Evinin Önünde Selfie Çekti

Güncelleme:

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde devam eden orman yangınlarında aralarında Gerard Butlar, Kim Kardashian gibi isimlerin bulunduğu ünlülerin evleri de kül oldu. Ünlü oyuncu Gerard Butler, kül olmuş evinin önünden fotoğraf çekip paylaştı.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde devam eden devasa orman yangınlarında ölü sayısı 31'e yükselirken, yangınlarda bir çok ünlü ismin evi de kül oldu.

BÖLGEDE TAHLİYELER SÜRÜYOR

ABD'nin, Kaliforniya eyaletinde Çarşamba günü başlayan ve halen devam eden orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı 31'e yükselirken, 220 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Kalifornia'nın Woolsey Hill ve Malibu bölgelerinde orman yangınları devam ederken, 200 bin'den fazla insan Malibu ve Los Angeles bölgesinden tahliye edildi.

Ünlü Oyuncu Gerard Butler, ABD'deki Yangında Küle Dönmüş Evinin Önünde Selfie Çekti

ÜNLÜ İSİMLERİN EVLERİ KÜL OLDU

ABD'deki dev yangında birçok ünlü yıldızın evi de kül oldu. Malibu kentindeki ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından evlerini kül olmuş halini paylaşarak üzüntülerini dile getirdi. Malibu'da yaşayan ünlülerden Camille Grammer, Paula Patton, April Love Geary, Robin Thicke, Gerard Butler, Scott Dernickson, Blacablan Coactress, Caitlyn Jenner, Lady Gaga, Guillerma Del Toro, Alyssa Milono, Roinn Wilson, Kim Kardashian West ve Gerard Butler gibi ünlü yıldızlar, Kalifornia eyaletinde devam eden orman yangınlarında evlerini kaybettiklerini sosyal medyadan duyurdular.

Ünlü Oyuncu Gerard Butler, ABD'deki Yangında Küle Dönmüş Evinin Önünde Selfie Çekti

''EVİME DÖNDÜĞÜMDE YANDIĞINI GÖRDÜM''

Manken April Love Geary, 2,4 milyon dolarlık evinin yandığını açıkladı. 23 yaşındaki model, Instagram hesabından evinin yandığını gösteren bir fotoğrafı paylaştı. Daha önce evinin olduğu bölgeden duman bulutu görüntüsü paylaşan Manken April Love Geary, "Evimiz oralarda bir yerlerde. Çok üzgünüm ama, hepimiz çok güvendeyiz. Malibu'daki herkes için dua edin, bizim evimiz alevler içinde" diyerek paylaşımda bulundu. Geary, sekiz aylık kızları ile Cuma günü, yangında "orada" olduklarını söyleyerek zorunlu tahliye edildiklerini" belirtti. Televizyon ünlüsü Camille Grammer da evinin yanmış fotoğraflarını paylaştı. Grammer sosyal medyada yaptığı paylaşımda, itfaiyecilerin arabasını ve kişisel eşyalarını kurtardıklarını söyleyerek itfaiye erlerine teşekkür etti. Gerard Butler ise, "Malibu'ya geri döndüğümde evimin yandığını gördüm" diyerek arka planda evinin kömürleşmiş kalıntılarını gösteren bir selfie yayınladı.

Ünlü Oyuncu Gerard Butler, ABD'deki Yangında Küle Dönmüş Evinin Önünde Selfie Çekti

Ünlü Oyuncu Gerard Butler, ABD'deki Yangında Küle Dönmüş Evinin Önünde Selfie Çekti

Ünlü Oyuncu Gerard Butler, ABD'deki Yangında Küle Dönmüş Evinin Önünde Selfie Çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Dürbünlü:

keşke tüm abd’liler imana gelse,,trump’ta dahil..!!

7
7
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

Amin.

yanıt0
yanıt2
Aykut:

Yangın Amerika''da diye sevinen cahiller vardır. Ormanların içinde ölen binlerce hayvanı , canı bir kenara bırakalım. Dünyanın akciğerleri yanıyor. Biz Türkiye''deyiz nasıl olsa bize zararı yok , oh olsun Amerikalılara diyen cahiller . Dünyada su kaynakları hızla tükeniyor, iklim alt üst oldu , buzullar eriyor , yanan , yakılan , rant uğruna yok edilen tüm ağaçlar dünya için zarar . Aklınızı başınıza alın peygamberimiz s. a. v tavsiyesine uyup ''kıyamet bile kopuyor olsa , elinizdeki fidanı dikin''

7
4
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Ne yapalım yani kendileri kaşındı evet oh olsun hiçde üzülmüyorum onlar bunu hakediyor. Ve daha kötüsünede gelecektir. İşşallah

yanıt2
yanıt0
PEKİ KİM YAPTI BUNU:

haklısın iklim ve dünya gittikçe kötüye gidecek, peki bunun sorumlusu hangi canlı türü olabilir, pandalar mı, gergedanlar mı, yoksa filler mi iklimi bozdu?

yanıt0
yanıt0
AD:

Dur yangında selfi birşeydeğil asıl birbirinizi yemeye başlıcaksınız o zaman selfi güzel olur . Doğa size ayıl oyununu oynamadı . kötü günleriniz hızla geliyor siz azmaya şımarmaya masum insanları öldürmeye devam edin . Sonunuz felaket olacak?

5
2
yanıtYanıtla
YUNUS EMRE:

MAL DA YALAN, MÜLK DE YALAN. VAR BİRAZ DA SEN OYALAN.

5
1
yanıtYanıtla
EMRE:

Allahın bir bildiği vardır

4
0
yanıtYanıtla
demet:

üzüldüm allh yardımıları olsum düşüncenize evini eşyalarını en önemliside o evde yaşanmışlıklarını anılarını kaybediyorsun haydi mal mülk servet yerine gelir hemde en güzeli ama geçmiş yaşanmışlık anılar asla çok zor allah kimseyi evsiz yurtsuz bırakmasın allah herkesi korusun

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Zengin mühit kimbilir evlerinde ne iğrençlikler yaşanmıştır şımarık abd onların yüzünden şehit veriyoruz vermeyecek devam ediyoruz Amerika pis köpeklere yardımetmese şehitlerimiz olmazdı eden bulur lafı tam onlara görehak ettiklerini yaşıyorlar yaşasınlar onlar beter olsunlarki biz rahat bir nefesalalım Amerika biterse pkk biter fötö biter bunları destekleyen bütün unsurlar yerle bir olur İŞŞALLAH

yanıt2
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title