Haberler

    Ünlü İsimler Galaxy Note Edge İçin Bir Araya Geldi

    Samsung Galaxy Note Edge, bu kez de özgürlükte sınır tanımayan ünlülerle hazırlanan internet projesiyle adından söz ettirdi.

    -

    Samsung Electronics, 2014 yılının Aralık ayında Türkiye'de piyasaya sunduğu Samsung Galaxy ailesinin en çarpıcı üyelerinden biri olan Galaxy Note Edge'in iletişim faaliyetleri kapsamında önemli bir internet projesine imza attı.


    Dünya çapında büyük ilgi gören kavisli ekranıyla Samsung Galaxy Note Edge, "Özgürlükte Sınır Tanımayanlar"sloganını taşıyan projede Levent Erden, Levent Özçelik, Bahar Korçan ve Serdar Kuzuloğlu'nun sınır tanımayan yaşamlarına konuk oldu.


    Proje kapsamında, Samsung Galaxy Note Edge'in türünün tek örneği olan "Kavisli Ekranı", kullanıcılara devrim niteliğinde bir yenilik sunarak, birçok işlemi daha kolay ve keyifli hale getirmesi ele alındı. Bununla birlikte "Edge" ekranı, telefonun kapağı kapalıyken bile sık kullanılan uygulama, uyarı ve işlevlere, başparmağın tek bir hareketiyle hızlı erişim sağlaması üzerinde duruldu.


    Levent Erden'in İstanbul tutkusunda, Levent Özçelik'in fotoğrafçılıktaki uzmanlığında, Bahar Korkçan'ın tasarımdaki ustalığında ve Serdar Kuzuloğlu'nun teknolojide nasıl sınır tanımadığını konu edinen kısa filmler, her ünlünün yaşamından kesitleri farklı yönleriyle ekranlara yansıttı. Her ünlünün kendi alanında sınırları nasıl aştığını gözler önüne seren kısa filmlerde, yapılan ilginç tespitler ve renkli anlar izleyicilerle buluştu.




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Samsung Galaxy Levent Özçelik Levent Erden Galaxy Note Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title