Haberler

Ünlü İsimler "DasDas"ın Açılışını Sahnede Kutladı

Güncelleme:

İstanbul Anadolu yakasının yeni sanat, eğlence ve lezzet noktası DasDas, dün akşam (25 Mayıs Perşembe) gerçekleşen özel davet ile tiyatro, müzik ve cemiyet dünyasından önemli isimlere ev sahipliği yaptı.

İş adamı Muzaffer Yıldırım, ünlü oyuncular Mert Fırat ve Didem Balçın ile başarılı müzisyenler Harun Tekin ve Koray Candemir öncülüğünde hayat bulan ve Türkiye'de örneği olmayan İstanbul'un sıra dışı mekanı DasDas'ta gerçekleşen özel geceye Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Barış Arduç, Seda Bakan, Çağlar Çorumlu, Hande Doğandemir, Öner Erkan, Ahu Yağtu, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Janset, Sedef Avcı, Bennu Yıldırımlar, Mehmet Ali Nuroğlu, Selen Öztürk, Kıvanç Kasabalı, Boran Kuzum, Serhan Onat ve Kerem Fırtına gibi ünlü oyuncuların yanı sıra Özkan Uğur, Şebnem Ferah, Mehmet Erdem, Birol Namoğlu, Tarkan Gözübüyük ve Özge Fışkın gibi müzik dünyasının başarılı isimleri katıldı.

Özel gecede sahneye ilk olarak DasDas Müzik'in başında yer alan Harun Tekin ve Koray Candemir çıktı. Tekin ve Candemir, özel akustik performansları ile davetlilere yaşattıkları müzik ziyafetinin ardından sahneyi Özge Fışkın ve orkestrasına bıraktı. Özge Fışkın performansıyla davetlileri coştururken misafirler arasında yer alan Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Şebnem Ferah, Zafer Algöz, Mert Fırat, Çağlar Çorumlu, Mehmet Erdem ve Birol Namoğlu gibi isimler de sürpriz yaparak sahneye çıkıp şarkılar söylediler. MFÖ'nün "Ele Güne Karşı" ve "Sude" şarkılarını Özkan Uğur liderliğinde hep beraber söyleyen ünlü oyuncu ve müzisyenlere, Cem Yılmaz davul çalarak eşlik etti. Sonrasında sahneye çıkan ünlü şarkıcı Şebnem Ferah da "Sil Baştan" parçasını ünlülerden oluşan DasDas orkestrasıyla hep beraber söyledi. Bu isimleri bir arada sahnede görmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşayan davetliler tüm şarkıları sahnedekilerle birlikte heyecanla seslendirdiler.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Koray Candemir Özkan Uğur Cem Yılmaz İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title