Haberler

Ünlü Instagram Hesabının "Nusret" Videosu, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

'Saltbae' hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete kasabı Nusret Gökçe, sosyal medyada içerik üreten bir sayfaya daha ilham oldu.

Hareketleri dünyaca ünlü yıldızlar tarafından taklit edilen Nusret, sosyal medya fenomenleri tarafından da büyük ilgi görüyor.

SOSYAL MEDYADA İLHAM KAYNAĞI OLDU

48 milyon takipçisi olan mizah hesabı Nusret'in et kesme hareketine komik video çekti. 9gag adlı Instagram hesabı Nusret'in fenomen olan et kesme görüntülerine mizahi yaklaşımla video çekti.

Ünlü Instagram Hesabının 'Nusret' Videosu, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

"Bir yemek ikonunun kameramanı olduğunuzda" adlıvideoya, milyonlarca beğeni ve yorum geldi.

Ünlü Instagram Hesabının 'Nusret' Videosu, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Ünlü Instagram Hesabının 'Nusret' Videosu, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Ünlü Instagram Hesabının 'Nusret' Videosu, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

NusrEt Steakhouse Sosyal Medya Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

adil:

bu ne rezalet be. nimete yaptığı muameleye bek. suratına tüküreyim bu herifin . yere göğe sığdıramadıkları adama bak

5
4
yanıtYanıtla
mehmet da:

hadi ordan sen ne anlarsın sanattan

yanıt0
yanıt0
ŞENOL KÜÇÜKDURMUŞ:

millet evine ekmek dedinde 4 zibidide bunlarla uğraşıyor

5
2
yanıtYanıtla
HASAN:

Helal sana nusret her zaman takdir etmişimdir seni. Girişimci, akıllı, zeki adamsın. . .

4
2
yanıtYanıtla
Yapma Nusret:

Saygı göster o et nimet

5
0
yanıtYanıtla
şahin:

BU VİDEOYU ÇOK GÜZEL OLMUŞ DİYORLAR ANLAM VEREMEDİM SANKİ HİÇ DERDİMİZ YOK HER ŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK. . PES ARTIK. . . .

4
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Nusreti Kutluyorum,,,Ülkemizin İyi Reklamını Yapıyor...Keşke Milli Takımımızda Guruplara Kalsaydı,,,Süper Olurdu.

5
0
yanıtYanıtla
koko:

şarlatan kalitesiz soytarılık başka bir şey değil

1
3
yanıtYanıtla
MEMMET:

HAYAT SANA GÜZEL HEM ÇİG ETE HEM PİŞMİŞ ETE

3
1
yanıtYanıtla
İNS:

Et 70 lira buradan seyrediyoruz sağol Nusret. Karatay ekmek yemeyin et yiyin diyor. Kurban bayramında umudumuz belki birileri getirir. Tarımda dünya birincisiyiz. Her şey ithal.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title